Når mandag starter med et dickslap!

mandag3Jeg ligger vidunderligt blødt under min varme dyne. Efter en helt igennem skøn nat. Ét sølle barn i sengen (Anna). Som KUN var vågen 2 gange. Boooyah! Dette ene barn er selv lige trisset ud og kravlet op til storebror ovenpå..... 2 minutter fik jeg. Alene til at vågne. Så skete dette....

August (råber syngende)"MOOOOAAAAAAR. Anna leeeeger meeeed kakaaaaooooooo (red. PULVER)"

Mig: FUCK!

August: "Og jeg skal lave loooooaaaaart!"

Mig: FUCK!

Mig: ......

Jeg løber ud af sengen og op ad trapperne. Kun for at blive mødt af præcis det syn jeg havde forventet. Anna smurt ind i kakaopulver. Fra top til tå. Og det er jo ikke kun Anna. Næh nej, hun har været grundig. Der er kakaopulver. Hmmm. OVERALT! Jeg griber kakaobarn. Under protester. Og bærer kakaobarn ud til badeværelsesvasken. Placeret på (den hvide!!!!) Ikea skammel, tænder jeg vandet. BOOOYAH! Og hvad sker der når man blander kakaopulver med vand? KAKAOVAND! Om muligt... ENDNU mere overalt.

August: "Jeg er fææææærdiiiiiig!"

Mig: BUT OF COURSE!

August bliver tørret ren. Og imens jeg vasker hænder med den store. Ser kakaobarnet sit snit til at undslippe situationen og komme tilbage til kakaopulver-helvede i køkkenet. Hun forlader derfor forhenværende hvide badeværelse, nu indsmurt i kakaovand. Den store er nu ren. Og jeg smutter efter kakaobarn. Efterfulgt af det store barn der slikker kakaovand og pulver op fra diverse overflader. Kakaobarn bliver ren. Støvsuger bliver hentet. Kakaopulver bliver delvist støvetsuget op, delvist slikket op af den store der desperat forsøger at få det hele med (og der var meget). Jeg må love ham et glas rigtig kakaomælk til morgenmad for at få lov at gøre rent. Jeg var desperat. Hvad kan jeg sige. Begge (næsten rene) børn bliver placeret ved spisebordet med hver deres skål yoghurt. RO. Kort... SMÅKAGE! Anna flegner over noget. Og knalder gebisset ned i bordpladen. BLOD! Og gråd. Arhmen for helvede da os! Og HEJ mandag. Så kom du lige. Mig? Jeg havde været vågen i 21 minutter. Nå, men god dag. Ikk´? p.s. Et godt råd. Selvom jeg har tjekket Annas tænder. Og de stadig sidder fast. Så er det en god idé ALTID at melde tandskader til forsikringen. Det kan godt være mælkebisserne ikke har taget synligt skade. Men derfor kan de blivende tænder (der ligger klar inde bagved) godt være ramt. Og så ser vi det jo først om mange år når de kommer frem. Men har man meldt skaden ind, så står det i journalen og derfor dækker forsikringen hvis uheldet er ude langt senere.