Tirsdags Tip: Mini Lagkager

Lagkage red Hjemme hos os er vi overhovedet ikke enige om hvad der skal i en lagkage. Jeg vil ha´ bananer, kagecreme (LOTS of it), jordbærsyltetøj, hvid glasur og vingummibamser. Det skal være så det hviner i tænderne. Bastian? Åh han er så voksen. Og sund. Han vil ha´ frossen hindbærcreme, mørk chokolade og kvalitets marcipan. AD si´r jeg bare. Ej det gør jeg jo ikk (JOOOOW jeg gør). Nuvel. Efter i 6 år et helt liv at have spist mig igennem en børnelagkage helt alene over 3 dage (forstår ikke at andre ikke kan li´ den). Har jeg indført et nyt koncept.
  1. Jeg bager lagkagebundende selv med denne opskrift. Det er overraskende nemt. Man kan nu os købe dem.
  2. Jeg bruger en udstikker til at lave bunde (eller andet der kan presses ned og forme små bunde -ku være et drikkeglas)
  3. Vi sætter os ved spisebordet hele familien. Og så bygger man sine egne lagkager.
  4. Sætter dem på køl til næste dag hvor fødselsdagen skal fejres
  5. Pynter dem
Ét voíla! Lækre mini lagkager til gæsterne.
Nu har baby Anna jo snart fødselsdag. Og selvom vi på dagen befinder os i de Norske Fjelle. Skal den bestemt fejres når vi er vel tilbage i Brønshøj. Og der er uden tvivl mini lagkager på menuen.
DSC_1041
DSC_1043
Kunne I bruge tippet? Er det ikke smart? Har I andre gode tips til lagkagelavning?
Imorgen kommer der et indlæg med alle jeres flaske historier jeg har fået tilsendt, efter jeg skrev dette indlæg. Så stay tuned.
Klem MamaC