Tirsdags Tip: Barnets bog

bog 1Sponsoreret (delvist. Kan man sige det?) forklaring følger.

Jeg kastede mig ud i at lave en bog med billeder fra August´s første år. ALLE (og jeg mener alle) sagde:

”Milde Makrel, du sætter baren højt!”

”Du ved godt at du forpligter dig til at lave en tilsvarende til SAMTLIGE af dine børn, ikk´?”

Jeg må give dem ret. Det endte med at blive en mega motherfucker tyk (og grundig) bog. Knægten har bare at sætte pris på den. Og de fik (også) ret i, at min samvittighed ikke på det fjerneste havde plads til bare en enkelt tanke om, at jeg ikke ville gøre mig selv kunsten efter til Anna. I midten af November fik jeg en mail fra Specialday. De ville høre om ikke jeg havde lyst til at anmelde deres bøger. De laver nemlig sådan nogle bedsteforældre bøger OG (som sendt fra himlen, skulle det vise sig) `Min Barndom´ bøger. Jeg takkede pænt nej til bedsteforældre bøgerne (ikke at jeg aner om de er gode eller ej), men vi havde allerede givet samtlige af slagsen, en tilsvarende bog, for nogle jule siden. Og ikke set dem siden. Bøgerne altså. Bedsteforældrene har vi trods alt set. Jeg takkede tilgengæld høfligt ja til en enkelt bog om min barndom. bog 5 Jeg er blown away! Jeg vil spare jer for en masse tekst. Og istedet liste grunde op til at jeg selv vil gå ud og investere i én tilsvarende til August (heraf det delvist sponsorerede indlæg). Og ja så sidder jeg igen i en situation hvor storebror er en bog foran lillesøster. Men for helvede. Der må sgu godt være lidt forskel. Ikk´? bog 4
 1. Den dækker barnets liv helt frem til de er 15 år
 2. Hver alder har ganske få sider. Det fjerner presset fra skuldrene. En stor fordel, da det gør den overskuelig at gå i krig med. Man giver ikke op på forhånd. So to speak. Tværtimod glæder jeg mig vildt til at jeg skal udfylde næste alder.
 3. Den har simple og relevante spørgsmål
 4. Den er super lækker kvalitet
 5. Den har søde spørgsmål der får én til at tænke og tale om virkelig gode stunder. Eks. (til mor og far) ”Vores første date…” og ”Vores første indtryk af hinanden…”. Vi har valgt at vi hver især skriver en sætning. Det er ret hyggeligt at se hvad den anden har fundet på. Jeg lyver ikke når vi blev helt nyforelskede (kort) da vi talte om det over kylling i karryen.
 6. Den har indbyggede små lommer til hyggelige minder. I den første lomme har vi valgt at lægge bog 2
  • Seddel med de navne vi havde oppe og vende til Anna (den skarpe læser vil bemærke at Anna faktisk var streget ud)
  • Mor og baby armbånd fra hospitalet
  • Fødselskortet fra hospitalet
  • Væddemålssliste hvor familien gættede på dato, vægt, længde og højde. Og der var flødeboller på højkant. Kan godt se vi skylder Bedstemor.
  • Et par billeder fra dåben
  • Hendes første klipning (lidt hyggeligt at det hår har været inde i min mave)
 7. Selv Bastian synes den er fin og overskuelig
Jeg fandt desuden et sted på nettet hvor jeg kunne få printet de billeder jeg ville bruge i kvadratisk format og med hvid kant. Det ser da mega sprødt ud. Ikk´? bog 3 Men altså. Jeg kan varmt anbefale den hvis man lige står og mangler. Jeg er VIRKELIG tilfreds. Har faktisk ikke en eneste anke. Hvis man vil? Kan den købes lige hér. Og selvom indlægget er sponsoreret er holdningen helt min egen. Os´ når jeg siger at den her bog? Den ku jeg selv ha´ valgt i Arnold Busck. Hvilket jeg i øvrigt os´ har tænkt mig at gøre. Ha´ en pragtfuld dag. Og spørg endelig løs hvis der er mere I vil vide om bogen (eller mig). Imorgen vil I kunne læse hvad ligheden er imellem mig og Mascha Vang. Stay tuned. Som man siger. Klem MamaC

p.s. husk at I kan følge mig på diverse medier:-)

Instagram

Facebook

Bloglovin (så får du besked direkte i mail når jeg har griflet nyt)