Tirsdags Tip: Vores erfaring med babytegn

Vinter outfit og flaske til Anna

WP_20151104_14_22_22_ProJeg skal slet ikke blogge. Men føler mig nødsaget til det. Der er sket for meget. Og jeg MÅ ud med det.

Jeg har lige givet Anna en flaske. Mig. Altså mig, moren. Moren med patterne! Nu har Anna sovet af HAT i 3 måneder. Og moren med patterne er ved at blive SINDSSYG! Og patterne ved at blive meget lange. Vi har prøvet mange ting. Alt faktisk. I dag siger jeg så til kiropraktoren (som i øvrigt var svært tilfreds med Anna Bandanas velmående ellers), at jeg nogen gange har en mistanke om at hun faktisk er mega sulten. Anna altså, ikke kiropraktoren. Eller det sidste ved jeg ikke noget om. Om natten.

Birgitte (kiropraktoren) svarer: “Har I prøvet med flaske?”

Mig: “Ja Bastian har givet et par gange”

Birgitte: “Oooog?”

Mig: “Ja så siger han at hun sover rigtig fint”

Birgitte: “Nu siger jeg bare noget højt. Men sku´ I måske give det et forsøg? Bare et par nætter?”

Mig (der godt kunne høre hvor det bar hen og skyder skylden på træthed for ikke selv at nå til den konklusion. Og måske fordi jeg faktisk os´ har ignoreret den option. Vil jo så gerne amme): “Tjooo, nu du siger det….”

flasken

Så her til aften. Hygger drengene med putning. Og jeg har lige afsluttet at give Anna en fuld flaske som hun lappede i sig. Nu sover hun. Så må vi se hvor længe det varer. Og hvordan natten går.

Min vintergarderobe fik i dag en upgrade 
Måske min pengepung (og Bastian) lidt håber at det virker. Det med flasken. For i dag har jeg shoppet nyt tøj og vinterstøvler. Med den undskyldning at det må man godt, når man ikke har sovet i hundrede år. Støvlerne var et behov. Udtalt behov. Som I jeg har ingen. Eller havde. For nu har jeg. Jeg faldt i dag for disse fra Billi Bi (som jeg i øvrigt sværger til som mærke). De sidder pisse hamrende godt. Er lidt rocker agtige. Super behagelige at have på. Og så varmer foret ekstra godt om en kold fod i vintermånederne. Jeg flytter ind i dem i morgen. Har jeg aftalt.støvler

På vej videre ned ad Købmagergade (dum beslutning til at starte med). Med stadig sovende baby Anna i klapvognen (yup Bugabooen er blevet ombygget til damens store fornøjelse). Kom jeg i tanke om at Edith og Ella havde lagersalg. Men at det var på 1. sal. Og det magtede jeg ikke med sovende baby. I stedet kunne jeg jo (for første gang) stikke hovedet indenfor i deres lille butik. Som jeg altid har syntes var yderst hyggelig.

Jeg mener det er en gammel syforretning. Med en masse bitte små skuffer over det hele og en lille bitte bitte virkelig vidunderlig vindeltrappe bagerst i venstre hjørne der fører op til en lille bitte bitte bitte hems hvor kun dværge kan stå oprejst. Til endnu flere bitte små skuffer. Jeg har altid forestillet mig at ham (ja det var nemlig en mand i min fantasi) der havde forretningen, var sådan en sød ældre, pæn, herre med pressefolder på skjorten og styr på alt. Han ville sige sådan hér (til sin assistent der hed Frøken Sofie) “Frøken Sofie. Den herre hér spørger efter de sorte, mellemstore, elfenbensknapper med de hvide broderi indgraveringer (aner ikke om en knap kan se sådan ud. Men nu er det min fantasi og jeg bestemmer). Vil du være sød at hente dem . De ligger i 3. skuffe øverst fra højre. Lige ved siden af den skuffe der knirker lidt. Du ved. Bare tag de 5 der er tilbage. Tak Frøken Sofie”. Måske han var lidt autistisk. Men han havde i hvert fald styr på sine knapper.

Okay. Jeg ANER ikke om det var en sy forretning engang. Eller om ejeren var en pæn ældre herre. Men fin er den. Har I været der?

Jeg endte ud med at overbevise mig selv om at to af deres trøjer, kunne jeg umuligt leve uden. Og jeg tror jeg har ret! Nedenfor kan I se den ene. Det er en blanding af mohair, uld og polyamid. Klør lidt. Men er super dejligt varm. Og farven? Jeg elsker den. Undskyld for billed kvaliteten. Det er ikke for sjov jeg ikke er fashion blogger. Den anden må I få i næste indlæg. Hvis jeg husker det. Ellers må I gerne minde mig om det.trøje trøje 2

Nu vil jeg blogge lidt videre om hvordan vores danseaften gik. Og om jeg mon mødte Britt Bendixen? Det må i få at vide i næste indlæg. Hvor jeg også kan give en opdatering på om flasken hjalp på søvnen i det lille hjem.

Nyd jeres onsdag. Over hele linien. Drik et glas rødvin. Det hjælper på alt. Virkelig. Det gør det. Og spis lidt chokolade. Det gør også.

Kæmpe klem fra Mama C- Der er på 3. glas. og muligvis lidt snalret. Udnytter jo at mine patter kun er til mig i dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags Tip: Vores erfaring med babytegn