Jeg har været på date!

Tømmermænd!

Fødselsdagsbarnet fra morgenstunden

Fødselsdagsbarnet fra morgenstunden

Min sofa sidder fast på min røv. Bastian er faldet i søvn under putning af Charmetrolden og Anna har sammenlagt været vågen i 2 timer i dag. Familien Honning Krukke har tømmermænd. Hvilken weekend. Fredag stod i kagens tegn. Os´ kendt som `fondant fredag´! Fondant jomfruen hér havde fået spurgt August hvilken kage han ønskede sig. “En Elefant, Giraf og UGLE kage”. Why on earth spurgte jeg overhovedet!?! Omkring midnat var figurerne done og kagen samlet sat på køl.

Fondantjomfruen fik taget sin mødom med denne Elefant-Giraf-Ugle med bonus abe kage

Fondantjomfruen fik taget sin mødom med denne Elefant-Giraf-Ugle med bonus abe kage

Lørdag morgen vågnede jeg efter alt for få timer og med mareridt om at folk syntes at min kageUGLE lignede flot tvehalet Salamander. Det er en UGLE. EN UGLE!!! Seriously, jeg har lavet for meget kage. Men pyntet blev den og jeg nappede baby A under armen og kørte ud for at overraske verdens bedste svigerinde på hendes polterabend. Med Anna. Lidt vildt at den unge dame i en alder af blot 4 mdr., allerede har deltaget i 2 polterabender og 1 bryllup. Og hun gør det godt. Det var så skide hyggeligt, så alle intentioner om at køre tidligt hjem blev skyllet ud med badevandet og baby og jeg var først hjemme under dynerne ved 1-tiden.

Med alt for få timer på øjet og en tung parfume af lejrbål i håret, sang vi fødselsdagssang for August kl 7. 3 år! 3 år og trodsig. Når man bliver 3 skal man åbenbart være sur. Bevares han prøvede at holde facaden. Men den lille krudtugle var bare sur, træt, tvær og mere sur. HAHA sikke en fest. men de søde gæster kom og holdt humøret på et nogenlunde niveau. Og kagen var et hit! Charmøren åd alle figurerne og holdt sig kørende til kl 19 på fondant.

I dag har jeg bare været smadret fra start til slut. Efter en hurtig oprydning satte jeg sofaen på røven og så `Jagten på Nilens Juvel´. Eller prøvede. Sov efter 5 min. Alt imens baby A trak torsk i land i godt 3 timer.

Puhaa tiden går stærkt. August er blevet 3. Stadig træt. Men i noget bedre humør i dag. Men 3. TRE ÅR! Det føles som det halve, og dog som om han altid har været her. Mærkeligt. Dejligt. Men mærkeligt.

Hav en skøn mandag aften. Jeg smider én af dagene opskriften på kagen op med et par tips til at arbejde med fondant.

Kæmpe klem Mama C

Og så en mega stotl og sej lille gut på fødselsdagsgaven fra Mester Jacob.

En sej lille gut fik skateboard af Mester Jacob (onkel)

En sej lille gut fik skateboard af Mester (onkel) Jacob

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har været på date!