VIND TO NÆRVÆRSpakker fra Designed Learning!

Ting jeg VILLE ønske mig, hvis ikke jeg allerede havde det! Og en VINDER!

microplane

Det må da være den ALLERbedste julegaveinspirationsliste. At tage udgangspunkt i ting man allerede har, men som hvis ikke man havde, havde ønsket sig igen. Simpelthen fordi de har bragt så uendeligt meget lykke!

Jeg sidder i stuen på min kontorplads, som jeg har fået lov at indrette derinde. Imod protester, ganske vist. Men nu står skrivebordet hér. Og jeg elsker det! Kæmpe fan er jeg. Bastian? Han er stadig i tilvænningsmode.

Jeg har lige puttet August, som i lang tid er faldet i søvn til meditationshistorier, men som nu insisterer på at han sover bedst til ROCK!? Så barnet ligger i skrivende stund og hører Metallica, Black Album. Det er fanme sjovt. På det andet værelse ligger bettepigen (og Bastian) arm i arm og snorker til Frost. #stereotyp

Nu rejser jeg mig pt. med kold rosé, ved det træ jeg faldt ved i nat kl 4 efter en fremragende julefrokost med Designed Learning. Vores anden af slagsen i firmaets korte levetid. Sidste år var vi kun Loui og jeg, i år havde vi vores super søde Grafiske Designer med. Efter mega lækker mad (og bearnaise) på Steak Royal, bællede vi (det gør man, for det smager af saft) lækre drinks på Curfew på Vesterbro, hvorefter vi hoppede i modsatte grøft og tog et par øl på Heidis Bierbar. Nattens prik over i´et blev sat i A-toget mod Farum, iført en goodiebag fra Mac D´. Alt var godt. Lige indtil jeg vågnede imorges, kl. 11… NOT SO MUCH!

Dagen idag er gået med oprydning, julegaveindkøb, plusplushygge, monsterlege, og alt muligt andet jordnært.

Kort inden jeg satte mig til tastaturet, bandt jeg sløjfe på de gaver vi har købt idag, alt imens jeg dansede stepdans med vores højtelskede UTO (ja, det har August døbt den), Roomba´en. Og moses jeg elsker den! Hvilket fik mig til at tænke på at jeg kunne anbefale JER 2 af de ting vi har herhjemme, som jeg VIRKELIG er glad for. De ligger i hver sin ende af prisspektret, så der er noget til enhver smag.

2 AF MINE YNDLINGSTING HERHJEMME!

 1. Roomba iRobot 965! HOLD NU KÆFT JEG ELSKER DEN!. Om den virker?!?! Oh yes! Jeg elsker at jeg kan sætte den til at støvsuge køkkenet, som den pt. er igang med, alt imens jeg laver tusind andre ting. SATME smart! Og JOW, den suger.
 2. Microplane rivejern! De.er.intet.mindre.end.GENIALE! De er skarpe, de er pæne, de er nemme at bruge og sygt holdbare. Vi kan bedst lide dem med stålhåndtag, og af en eller anden årsag kan vi kun finde dem i HW Larsen. Vi var derinde idag for at få slebet knive, og Bastian kom ud med de 2 sidste i serien, så nu har vi 5. HW Larsen i Kødbyen har nemlig tilbud pt. (30%). Så man får dem til omkring 200,- (inkl. moms) stk. Et RET godt gavefif til den der har ALT! Eller bare er glad for mad.

Det var det! Nu vil jeg trække en glad vinder, og hendes veninde/svigerinde/barnebarn/nabo af DesignedLearnings NÆRVÆRSpakke. Åh jeg glæder mig sådan til at høre feedback fra de familier der allerede har købt!

Jeg spoler lidt frem i tiden…..

….nåede ikke at poste indlægget inden jeg trak en vinder. Så nu ER der fundet en vinder, man kan se hvordan i min Story på Instagram, og STORT tillykke til @solvanghandmade. Hvis du sidder derude og godt kunne tænke sig at give vores NÆRVÆRSPAKKE i julegave, så bare få den bestilt senest mandag d. 18.12, så lover GLS at den når frem til jul:-). Du er os velkommen til at hente helt til og med d. 24.12 i Hareskoven:-). Det ville bare være hyggeligt.

vinder

Hav en skøn aften ude i stuerne. Imorgen står den på juletræshentning, og højst sandsynligt lidt bloggerjulehygge for alle bloggerpi´rne.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

 • Jette

  Mht konkurrencen stod der så ikke at I ville trække en vinder d.17. December efter puttetid? Det er vel først i aften?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Godmorgen Jette, for Søren da kan godt se at jeg var kommet til at skrive lørdag d. 17. Det er selvfølgelig lørdag d 16. Tak for blikket😘. God 3. søndag i advent. Kram C

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND TO NÆRVÆRSpakker fra Designed Learning!