Hvorfor må man ikke lege med maden!? Jeg undres over opdragelse....

Kære Tina, TAK!

tak-tina

Siden du gik viralt med dette indlæg. Har jeg….

 • Opdaget at man ikke kan betale med Mobile Pay i Dansk Supermarked (#selvtakforinfo), men tilgengæld oplevet at den søde søde kassemand i Netto, hev sit eget kort op ad lommen, og sagde “Du kan bare mobile paye mig, så lægger jeg ud!”. Det er SATME nice. TAK!
 • Fået en servicemedarbejder til at lede en hel forretning igennem efter Doritos, som jeg var blevet bedt om at købe, uden at nogen af os vidste hvad det var. Indtil vi måtte google det, for at finde ud af at det bare er chips. #fakeittillyoumakeit
 • Tiltusket mig markant flere smil fra de ansatte i min Netto
 • Og ligeledes fået markant bedre service niveau

Så! TAK Tina! Tak for at gå viralt, med noget som du med garanti ikke havde regnet med ville give en så gevaldig genklang, som havde vi stået i kuppelsalen i Peters Kirken og råbt diller! Hvor er det fedt at du, ikke nok med at have leveret så skarpe pointer som du gjorde, også har bidraget til højere serviceniveau i min Netto.

TAK FRA MIG!

I samme åndedrag har jeg brug for at få luft for noget af den galde, jeg indåndede, da jeg klikkede mig igennem EB´s kommentar spor til artiklen om Tina. “ARHMEN herre guldhamster!”

Jeg er målløs over hvad folk kan skrive om andre folk de knap kender. Og ikke mindst, de konklusioner de kan drage på baggrund af. INGENTING! At beskylde Tina for at have placeret indlægget som et marketing stunt. GOSH! Nu kender jeg jo Tina, så jeg ved at hun ingen interesse har i hverken marketing eller reklame for hverken Føtex eller blog. Bevares, det er da top fedt at gå viralt. Mange bloggere drømmer om det. Men ligefrem at planlægge et viralt indlæg!? Det er stort set umuligt, og temmelig meget out of your hands (eller mine, desværre). Hvis det var så pisse let, så var vi nok flere der gjorde det, og Danmark ville drukne i virale blogindlæg.

Men tak EB´s kommentar felt. Du har gjort mig klogere. Du har lært mig (igen) at man ikke skal skue hunden på hårene og tro det værste om folk, bare fordi de har været i medierne. Det er ikke alt sammen planlagt af FBI, TV2 eller Trump. Det kan sagtens bare være en ganske almindelig, sand, og god historie. Fra en ganske almindelig, og vældig sød (og smuk) kvinde, der vitterligt bare gerne ville sprede lidt god karma.

Heldigvis. HELDIGVIS var der langt flest positive kommentarer.

Og heldigivis er Tina stadig lige jordnær, og mine Nettomedarbejdere endnu sødere end de plejer.

Så TAK TINA for at gå viralt.

P.s. du så skide godt ud på TV!

P.p.s Jeg har selvfølgelig lokket Tina og hendes kummefryser til at svare på min “Mig og min kiddo…” føljeton. De kommer imorgen. Og de er sjove. Så STAY TUNED!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

6 kommentarer

 • Søde Christina, du er SÅ sød. Tak for det fine indlæg. Tak for søde ord og tak for dig! Jeg har tænkt mig at beholde dig i mit liv… Så er du advaret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   JUHUUUU! Dét vil jeg glæde mig til:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvis man var sådan en som planlagde at gå vitalt ville man nok ikke understrege gentagne gange på sin blog at man var glad for sit alm job (omend ikke arbejdsforholdene, men det er wn anden snak).

  Jeg synes i øvrigt set er en stor kompliment til Tina ar hub har formået ar gå vitalt med hele to indlæg. Der var også det om ikke ar måtte komme med til børnefødselsdag. Det er sgu da flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor må man ikke lege med maden!? Jeg undres over opdragelse....