Vi søger testpersoner til vores webshop!

Startup #4 [SHOWTIME]

1p8a3953-2
Med rystende hænder, vin i glasset, sitren i kroppen, og sommerfugle i maven. Er det nu. Lige nu! At vi fortæller omverdenen at vores startup er gået live.

Vores virksomhed er en realitet. Vi er i cyberspace!

I 1 år har vi knoklet på, vi har grædt, vi har grint, vi har diskuteret, og brainstormet, vi har taget dårlige beslutninger, og gode beslutninger og vi har virkelig lært meget på rejsen.

Vi har lært sindssygt meget om hinanden, om os selv, og hvad det betyder at starte virksomhed. Viden vi kan tage med os for evigt.

Og nu er det så nu. Vi har vores allerførste produkt klar. Vi har 500 plakater og spil liggende på lager og er mere end parate til at pakke de fineste pakker med kærlighed og nærvær til glade familier.

Den sidste tid har vi brugt energi på at få vores website op at køre. Og det er det så nu. Vi har bygget alt fra bunden. Og vi er SÅ spændte på hvad I synes. Både om produkt, idé, univers, og website.

Vi tager altid imod kommentarer og emails. Ja og RIGTIG (eller HIGTIG som Anna ville sige) gerne ordrer.

Både så vi kan få kapital til at udvikle næste produkt, men også for at vi kan donere penge til Børns Vilkår. Vi har nemlig netop idag indgået en samarbejdsaftale med dem. Og det føles topgodt.

NÅ! Til sagen.

Tag godt imod os! Tag godt imod vores website. Og tag HIGTIG godt imod vores koncept og produkt.

Se og læs MEGET mere hér på vores spritnye site DESIGNED LEARNING (MILDE HIMMEL hvor har vi glædet os til at vise jer det.)

I kan, iøvrigt, følge os på Instagram lige hér.

Og like vores Facebook side lige hér.

Og inden jeg smutter vil jeg rigtig gerne benytte chancen til at sige stort tak til alle der har hjulpet os på rejsen so far. Til jer læsere for at give feedback og svare på diverse spørgeskemaer. Til at stille op som testpersoner og fokusgruppe. Til familie og venner for evig opbakning. Og ikke mindst, til de samarbejdspartnere der har troet på os fra day one. Uden dem havde vi ikke været her nu. Især Christina, vores grafiske designer fortjener en kæmpe tak!

God fornøjelse. Nu smutter jeg og skåler med Loui pigen. Verdens bedste partner in crime.

Vil I læse de andre indlæg i serien?

Iværksætterliv -Webshoppen

Iværksætteri -Forretningsplanen

Startup #1 -[Starstruck]

Startup #2 -[Inde i den pakke ligger…]

Startup #3 -[Photoshootet]

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

6 kommentarer

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi søger testpersoner til vores webshop!