Photoshoot i Rema1000 og en vinder!

Startup #2 -Inde i den pakke ligger…

fdf6db68-2b3a-4341-be42-204254fce87c

Det blev en temmelig dyr torsdag aften igår, skulle jeg hilse og sige. Og det der iværksætterliv viser sig fra sin spændende (lettere nervepirrende) side for tiden.

I 1 år har Loui og jeg knoklet med vores univers og idéer. Vi har vendt og drejet. Vi har valgt til og fra, og valgt til igen. Vi har været
lidt uvenner (ikke meget), vi har grint (rigtig meget), vi har gået virkelig mange kilometer i Hareskoven, og vi har gemt for virkelig mange MB på vores PC’ere.

På mandag d. 20.11 har vi photoshoot!

Vi har lagt sidste hånd på vores første produkt(er) og sendt dem i trykken til prøveprint. Vi VILLE se hvordan farverne tog sig ud når plakaten blev trykt. Og så ville vi have genbrugspapir. Alt var timet og tilrettelagt. Lige indtil at en fabrik brød i brand et sted i verden. Og vores trykker så ikke kunne få sit genbrugspapir. Og derfor måtte finde alternativer, sidde oppe den halve nat og gøre det færdig? For bagefter at køre fra Næstved til Lyngby med prøverne i sidste øjeblik.

Men spændingen var kun lige startet. For plakaten og spillekortene vi har udviklet skulle korrekturlæses igen. Og igen. Og igen. Og der skulle trykkes på GO knappen SENEST fredag morgen. For at have min. tid til produktion inden photoshoot. Som iøvrigt ikke er flytbart, idet vores dygtige fotograf holder lang ferie (langt væk) efter det.

Såååeh deeet!

Altså drak jeg en enkelt øl med alle damerne fra Augusts børnehave torsdag aften på Skovlyst (gammel aftale). Blev hængende i halvanden time og smuttede så hjem til Loui.

Imellem kl 22-00.30 diskuterede (og besluttede) Loui og jeg sammen valg af papir, tykkelse af papir, og oplag. Altså hvor mange plakater ville vi købe ind!

Ved midnat sendte vi en mail til trykkeriet.

GO! Vi kører 140gr. genbrugspapir!

Og 500 plakater!

Holy shizzle. Hvor meget tror I 500 plakater fylder? Det ved vi (håber vi) næste weekend.

Følg med os! For nu sker der snart noget.

Og inde i den pakke? Ligger de 4 prøvetryk på plakaten. Virkelig mange spillekort. En streamer til bilen (selvfølgelig skal vi ha det!). Og to reklame tæpper👏. Tak til vores vældigt samarbejdende trykker. I skal nok få det hele at se, for lige om lidt slow launcher vi. Vi skal bare lige nå ca. TUSIND ting først!

Vil I læse mere? Så klik jer endelig videre:-)

Startup #1 [Starstruck]

Startup #3 -[Photoshootet]

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photoshoot i Rema1000 og en vinder!