Om søvnkurset har virket!?

Solgt?

hus2

Denne sindssvagt smukke trappe, lagde jeg på min IG igår. Den er vores. Lidt endnu. Den ligger i hjertet af vores hus i Brønshøj, og jeg bruger den dagligt. Mange gange. Lige om lidt er den ikke vores længere. For vi har, som den flittige læsere vil bemærke, sat huset til salg.

Nu har det været på det danske datingmarked (for huse) siden midt oktober. Så for 3 uger siden skar vi lidt i prisen.

Og det skal jeg edderfløjtme love for, gav genlyd.

I de sidste 3 uger er fremvisningerne myldret frem, og antallet af besøgende til Åbent hus, steget med 600%.

Qua billedet jeg igår smed på min IG, samt at jeg var i mit status hjørne (da jeg skrev om hvordan det mon går med Annas søvn og det kursus jeg havde købt HER), fik jeg lyst til at give jer en lille heads up på hussalget.

Så….:

Huset er stadig single, ledigt på markedet om man vil. 

Der er dog en del bejlere (som I nok forstår).

Der er sågar en der har inviteret på date, og i skrivende stund er mægler igang med at udfærdige købsaftale. HURRA for det rykker.

Der er dog ingen underskrifter nogensteder endnu. Så vi beholder proppen i champagnen lidt endnu, og venter med tillykkerne.

Idag havde vi så yderligere en fremvisning, igen, når der ikke er bid på kærestekrogen, ja så fortsætter jagten på drømmematchet.

Og det gik sgu så godt, at de vil ud og se det igen. HOORRAY!

 

Det er altså sådan landet ligger. Og nej! Vi ved endnu ikke hvor vi skal bo. Eller jow, vi ved godt hvor vi ØNSKER at bo. Vi ved bare ikke i hvad, eller på hvilken matrikel. Kommer tid kommer råd. Og p.t. er vi Roms mestre i at tage et skridt ad gangen.

Skulle du lige have fundet vej til min blog? Og ikke har set huset endnu? Jamen så klik ENDELIG ind og kig. HER!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

 • Hvor er det spændende! Er jeres hus blevet for småt,eller er det bare fordi I drømmer om et nyt område? Jeg glæder mig til at følge med i hussalg og boligjagt 🙂

  Knus og dejlig søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Så spændende. Vi vil gerne lidt længere nordpå, har forelsket os i Hareskov By og Virum, så vi leder med lys og lygte. Og så ville det ikke gøre noget hvis grunden var lidt mindre. Eller huset. P.t. har vi 240 kvm. Og vi bruger langt fra dem alle. Knus og tusind tak for kommentar, og hav en dejlig tirsdag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om søvnkurset har virket!?