Min 2-årige siger nej...-TIL ALT! Men WAUW en simpel løsning

Slut med ugler i håret! -Verdens bedste hårtip! Til mor og datter

635609840342321186

Jeg kom hjem fra frisøren i sommer! Og viste STOLT min nyerhvervede hårbørste til Bastian:-) En Mason Pearson! En hvaffor én tænker I måske? Det gjorde Bastian iallefald, han kiggede på mig og sagde…-“jaaa, fint, tillykke, eller noget!?”, “det er en hårbørste, whats the fuzz!?!”. Jeg svarede, “Søde det er en Mason Pearson”, Bastian: “okaaaay? lyder dyrt?” Mig: “lidt måske!!!, som i 1300,- lidt!?!?”. Og nu fik jeg Bastians udelte opmærksomhed, for om han i sin vildeste fantasi kan eller kunne forstå hvordan man kan bruge 1300 (TRETTENHUNDREDE) danske kroner på en HÅRBØRSTE!?!

But I will prove him wrong! Det er verdens, ja nærmest universets bedste hårbørste! Og seriously, jeg børster mit hår HVER DAG, og HVER DAG er jeg helt høj i hatten over det køb. Og efter 240 dage i besiddelse af vidunderet er jeg nu nede på, at den har kostet mig 5 kroner om dagen og hvis man så ovenikøbet bruger den 2 gange dagligt er brugsprisen kun 2,5 kr. Det er sq da et fund! Hold kæft jeg skal jo snart have penge for at bruge. Omvendt hvis man så sammenligner med et jakkesæt til 5000 kr., som bliver brugt et par gange om ugen (højt sat), og indregnet ferie og div helligdage så vil det på et år koste 55 kr. per brug! Jeg si´r det bare:-)

Og hårbørsten? Den er genial, fordi! Den gør ikke ondt, den kan rede de strideste ugler ud, børn med rede-hår angst elsker den, den er pænt retro og super lækker at se på og så oser den af god kvalitet!

I bund og grund et mega godt køb. Need I say more?

HVIS man så er lidt for øm overfor den, og har et par lækre små piger derhjemme der pure nægter at få redt lokkerne. Så findes der også en billigere løsning. Da jeg ikke selv (endnu) har nogen damer (ud over undertegnede) på matriklen, har jeg allieret mig med en super mor fra August vugger. Anne Mette har 2 piger på 2 og 5 år, begge langt hår, og så ABSOLUT ikke interesserede i at få redt det (med andre ord, den perfekte målgruppe). Søde Anne Mette (eller rettere ungerne) har derfor testet en såkaldt Tangle Teezer, til den nette sum af 129,-. Og ungerne (læs: Anne Mette) er intet mindre end begejstret! Den store på 5 reder nu selv på eget initiativ hår, uden kampe! Den gør ikke ondt og så ligger den fantastisk i en barnehånd, siger hun. For ikke at glemme de fede farver den fås i. Og Anne Mette har (for the record) altså selv en Mason Pearson..

Så skal du forkæle dig selv og østrogen arvingerne, kan en Mason Pearson og/eller en Tangle Teezer VARMT anbefales!

KH Christina

P.s. husk nu at jeg absolut intet har fået kastet i nakken eller i øvrigt fået penge for, at skrive ovenstående. Det kommer ærligt og redeligt fra hjertet (hvilket det i øvrigt altid vil, uanset sponsorater, men så skal jeg selvfølgelig nok give en heads up).

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

4 kommentarer

 • Jrg købte en hh Simonsen,hos frisøren. 150kr. Og er ligeså perfekt som den til 1300kr -hvilket er billigere end hvad jeg måtte slippe hos min friøser (1700kr)
  Så yep, mange penge. Men den er sku fantastisk !
  Tangle teezer har jeg også, men pga kraftigt krøllet hår,specielt efter bad, er det krop umuligt at at få hul på garnet.

  God dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Hej Malene, TUSIND tak for kommentar. Hvad er en hh Simonsen? Lyder som om jeg må prøve den. :-).
   KNUS C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kit

  Vi har også tangle teezeren til Vika og det var også enden på de daglige kampe om hårbørstning her 🙂 Vika har denne ultrapigede variant som hun elsker: http://nicehair.dk/tangle-teezer-flowerpot-pink.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   FEEDT! Godt at høre at flere er glade for den, skal helt sikkert anskaffe én til bettepigen når det er…-hvis det da er en pige;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min 2-årige siger nej...-TIL ALT! Men WAUW en simpel løsning