25% på Moodings -mine bolig ønsker!

Sig goddag til Nergi -en fræk lille mini kiwi!

nergiAnnonce for Nergi. Hvad er Nergi? Nergi er en fræk lille mini kiwi. Eller baby kiwi. Faktis er det et bær. De plukkes én gang om året, imellem d. 20 august og 10. september. Som i NU! De er håndplukkede. Én for én. De er yderst miljøvenlige. Fyldt med alt muligt godt. Bæret har sågar sin helt egen hjemmeside. Og så spiser man dem med skræl og det hele.

Men hvordan SMAGER den lille bandit!?

Himmelsk! Arhmen helt alvorligt. Den smager virkelig godt. Den er sprød, den er mild, frisk, og har en snært af kiwi over sig.

Lad mig putte det sådan hér. Jeg blev spurgt om jeg ville teste dem som madpakke supplement til August. Jeg sagde pænt ja tak. Velvidende at jeg faktisk aldrig har været den store kiwifan. Men det syntes jeg ikke skulle ligge ungerne til last. Så jeg sagde ja. Jeg modtog den fine lille æske i sidste uge, og der var vel godt 15 små baby kiwier i den. Ungerne sov, og jeg var nysgerrig. Så jeg hapsede én af dem og proppede den direkte i munden. Og herre jemini den var lækker. Jeg smurte Augusts madpakke, som jo er noget HELT nyt, vi aldrig har prøvet før, men i den nye børnehave har man altså madpakke med. Jeg lagde til slut 2 små mini kiwier med i den.

img_0347

Næste dag da jeg hentede ham, spurgte jeg hvordan madpakken havde været.

“ÅRH de der små grønne ting du havde lagt i den. De var VIRKELIG gode mor!”

“Må jeg godt få dem med imorgen igen?”

Og hey, jeg kan godt høre det. Det lyder som om jeg smører tykt på, fordi jeg SKAL tale varmt om de bær. Men det SKAL jeg altså ikke. Bevares jeg har fået dem og er blevet spurgt om jeg vil teste dem. Men ungernes holdninger og udtalelser, dem kan jeg ikke ændre ved. Og drengen sagde altså sådan. Han syntes virkelig de var gode. Han har det dog lissom mig, at frugt og bær smager allerbedst når de er friske og skallen stadig er lidt sprød. Så de skal ikke ligge for længe. Men det fik de så heller ikke lov til.

For jeg skal love for, at det var svært at holde snitterne for mig selv. De lå jo bare dér og råbte. “ÆD MIG!”

De har nemlig en perfekt størrelse som snack og smager samtidig syndigt godt.

Man kan iøvrigt købe dem i Bilka, Føtex og vía Nemli.com, når sæsonen er til det. Og det er den NU og frem til November.

Det er helt sikkert ikke sidste gang vi har Mini Kiwier i køleren. Ikke hvis August og jeg må bestemme. Tjek evt. gerne Nergis Instagram ud, der er ret mange fine billeder til inspiration.

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% på Moodings -mine bolig ønsker!