Har du set min kæreste(tid)?

Sig goddag til Mette og en tur i Zoo

is4Familien Honning Krukke er blevet et medlem rigere.

Sig goddag til Mette!
(Nej det er ikke isbjørnen)

Mette er en Kenwood. Opkaldt efter Fru Blomsterberg. For hver evigt eneste gang (uden pis), at jeg ser en sådan æltesatan, starter en billedserie med fransk manicure og stramt hår for mit indre øje. Vi havde egentligt en ganske udmærket Braun multimaskine. Men pludseligt en dag, midt i rugbrødet, nægtede motoren at rotere noget som helst tungere, end en fjer. Efter et par måneders flirten med Mette, blev hun altså scoret. Lørdag aften et par timer i midnat, på dansegulvet i det nye storcenter i Herlev. Af Bastian. Jeg burde måske være misundelig. Det er jeg slet ikke. Jeg er bare herre glad for at jeg nu slipper for at spise køberugbrød.

Så sig goddag til Mette!
(der i skrivende stund får taget sin rugbrødsmødom)

DSC_0555

Og så har vi været et smut i Zoo i dag. Samtlige Honning Krukker. Undtagen Mette. Hun er sgu for omstændig at slæbe rundt på. Vi lejede godt nok en trækvogn. Men alligevel. Udover at være brandhyggeligt og et hit hos ungerne (vi var så svine heldige at min brors kone og børn også havde brug for frisk luft). Så ville skæbnen, at isbjørnemor/far? var et værre legebarn i vandet. Så jeg fik, hvis jeg selv sku´ sige det, nogle ret så lækre skud i kassen. What you say?

  is5 is3 is2 is1

is6

I morgen kickstarter jeg et projekt. Lad os kalde det `Test af Københavnske svømmehaller for babysvøm´. Første test bliver Frederiksberg med sødeste Gitte og hendes lille Carl fra mit Mindful Moving hold. Jeg glæder mig! Følg med hvis I er nysgerrige på vores dom.

Håber I får en fantastisk søndag aften. Og tak for alle de mega søde kommentarer til mit indlæg om manglende kærestetid. Og JA, det er både min og Bastians idé.

Kæmpe efterårsklem Mama C

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du set min kæreste(tid)?