Min mande liste!

Konkurrence, video (af mig og en sweater) og en koloenorm edderkop

Jeg er ikke bange for edderkopper. Altså virkelig. Det er jeg ikke. Så længe jeg ved hvor de er. Jeg er først bange for edderkopper når de IKKE ER. Men jeg ved de allerede HAR været. Jeg bliver alligevel lidt træt af “Arhmen bare tænk på, at I har et super sundt hus, som edderkopper ynder at frekventere”. Når denne her satan på størrelse med en MAM sut 6+ tramper tværs over mit soveværelsesgulv. Så tisser jeg lidt i bukserne.InstagramCapture_2f8365dc-a8e3-40c4-b7c8-ae501590ac5f

Og så har vi haft December måneds første fødselsdag i hus idaw. Manden min har fyldt år. Så han blev vækket af hellige trekonger. Eller hellige tre honningkrukker. Eller bare 3 honningkrukker. Med flag, skønsang og snydegave. Jeg si´r jer. B´s fjæs var P.R.I.C.E.L.E.S.S, da han åbnede den eneste pakke på bordet. En hjemmestrik (fra Magasin) i mørkeblå med misteltene, snefnug og hele pivtøjet. En strik der mest af alt minder én om en dårlig amerikansk julefilm eller det årlige julekort hvor hele den pukkelryggede er foreviget i samme uld på rundpind. Dén slags strik. Dén slags strik som åbenbart er så grim at den er blevet hypermoderne. Men Bastians tager prisen. Den har indbyggede blinkende lamper. I KID YOU NOT! Bastians ord, da han hev det mørkeblå rædsel ud af den lilla indpakning:

“Seriøst????????”
(indsæt selv forvirret, forundret, mangler på alle måder en grimasse der kan passe- emoji)

Mig (der selvfølgelig kørte linen helt ud):

“Ja da min skat. Har du ikke set hvor hipster den er? Det er super moderne. Tænker du kan have den på til firmajulefrokosten imorgen.”

Nå men altså. Jeg har jo faktisk taget et billede af ham i den. Og en video. Havde også en plan om at I sku´ se dem. Begge. Den plan var så ikke helt identisk med planen inde i B´s hoved. OM jeg forstår det. Så dem må I tænke jer til. Og istedet ta´ mig. I strik, blink og hele gøjemøjet. P.s. de er på halv pris i Magasin i de hér dage. Det er fanme et fund! Ikke videoerne af mig såklart. Sweatrene, egår´! #selvtak

Og så er det i aften jeg skyder en konkurrence af på IG. Man kan vinde intet mindre end en, tadaaaaaaaaaaaaa

SELFIESTANG!

Gaven du aldrig anede du manglede. Men når du har den, kan du ikke leve uden. Jeg si´r jer. Det er verdens sjoveste gadget. Korte arme, ingen selfies. JUST SAYING! Og selvfølgelig mangler du den til julens fester og nytår. Så hop da mæ det vuns over på min IG og deltag. Vinderen bliver fundet 3. advent, i en lodtrækning foretaget af Nanna og så mæ´ sæl´, sagde hunden. Og er lavet i samarbejde med selfie-stangen.dk (jep, der findes en sådan hjemmeside). 

konk

Kæmpe klem Mama C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mande liste!