5 babytips du ikke kan leve uden

Se indslaget med babylyde fra Go´morgen Danmark

20160427_182011547_iOS

Haps, it must be my lucky day, jeg fik parkeringsplads lige udenfor Tivolis bagindgang. Jeg gik ind, og damen i vagten kiggede på mig.

“Er du her for at smide tøjet?”

“AAAAAAAAAAAAARH dét tror jeg så ikk´”

Hun grinede højlydt og viste mig til den vagt, der havde TV2 gæstelisten. Jeg stod ikke på den. WHUT?! Jeg nåede at tænke om min ammehjerne havde spillet mig et puds. Var det lørdag? Eller var det søndag? FUCK! Er jeg mødt op på den forkerte dag!?! Iøvrigt hentydede hun til kampagnen SMID TØJET. In case nogle skulle tænke jeg lignede en stripper. You dirty people.

Anywho. Jeg fandt studiet og det der lignede backstage. Et hyggeligt lille tekøkken, med en god håndfuld mennesker. Iført mit allerskarpeste Colgate, entrerede jeg. Claus (som skulle vise sig at redde min røv), rejste sig prompte.

“Du må være Christina? Kom vi starter lige med at gå herud.”

Han førte mig bestemt og høfligt ud igen, på den mest naturlige måde. Lige overfor og ind ad en anden dør. Igennem et lille rum og ind i et mindst ligeså småt et lokale.

“Du har noget imellem tænderne!”. Indsæt selv pinlig og overrasket emoji.

Jeg blottede gebisset foran spejlet, kun for at erfare at jeg havde hele Lagkagehuset placeret imellem bisserne. Flot! Eller ej, det var alt andet end flot. Jeg takkede Claus af hjertet, og på ægte bondsk manér hev jeg den ene ørering ud, og hørte min indre Bridget Jones sige.

“Så er det godt man render rundt med transportable tandstikker”.

Claus kiggede medlidende på mig, løftede sin arm, og pegede på en pakke dertilindrettede ægte TANDSTIKKER lige for snuden af mig.

“Du kan os bare bruge dem der!?”

Nååårh, men så tror jeg vist os min pinlighedskvote var brugt op.

Lets get to it.

I kan se hele indslaget fra Go´morgen Danmark hér. Og ja, jeg glemmer et H i den næstsidste lyd. Som jo selvfølgelig er HEH (for uncomfortable). Men hva´ faen. Ellers fik vi det hele med.

I kan iøvrigt se alle lydende, inkl. forklaring, hér.

Go’ fornøjelse, som man si’r på TV2.

Hav en skøn onsdag aften ude i stuerne. Og husk at hvis I synes min blog er en hjælp for børnefamilier, og vil nominere den til Børn i Byen Prisen. Så ville jeg blive stjerne glad!

Klem MamaC

 

9 kommentarer

 • Camilla F

  Hej Christina
  Jeg er ny læser og ny følger på snappen. Og jeg er kæmpe fan af dig og dit overskud. Det er så fedt at se hvor tydeligt dit menneskelige overskud og din personlighed skinner igennem.
  I den første anbefaling jeg nogensinde har fået fra en arbejdsplads stod der at jeg havde en vindende personlighed. Jeg har altid undret mig over, præcis hvad det betød, for jeg husker min tid der som fyldt med en del tømmermænd og lidt for meget flirteri med de unge fyre (er gift med en af dem idag🙈). Men når jeg ser hvad du skriver/snapper så genkender jeg den der gejst for livet. Min gejst er forsvundet lidt i leverpostejsmadder og knæ i ryggen hver nat (børn-dog ikke manden), men nøj hvor du giver mig troen på at livet er skønt igen! Jeg bliver så glad for at se din omsorg for dine børn mens du fortsætter dit travle liv. Den omsorg der blandt andet tydeligt viste at deres skoldkoppervar synd for dem og ikke (kun) hårdt for mor og far.
  Sikke en masse jeg kan skrive, pointen er bare, at du er for cool! Og jeg har smidt dig en nominering👍.
  Bedste hilsener
  Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   CAMILLA!!!! MEGA VARMT velkommen til! Med sådan en fin besked og sødeste kompliment, kan jeg nu kun gå ultra glad i seng (og med smil på læben). Og godt scoret i øvrigt:-) Og igen! HOLD NU KÆFT EN FIN BESKED!!!!!
   Du kan satme selv være cool!

   Håber du får en VIDUNERLIG NAT!

   Kæmpe klem C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille B Laustsen

  Jeg tror du er min nye gud 😄
  Jeg blev gjort opmærksom på dit besøg i go’ morgen DK af min sundhedsplejerske.
  Jeg er mor til et hold tvillinger på 6 uger, som har ondt i ryg/nakke, hvilket resultere i at de spænder op i hele kroppen og derved ikke kan komme af med luften i deres maver.
  Nu er jeg i fuld gang med at lære de forskellige lyde uden ad, så det hele forhåbentlig bliver lidt nemmere. TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   WOW!!! Du har da lige gjort min dag! Nu håber jeg da inderligt at du kan bruge bare lidt af tippet:-). Og MEGA tillykke med tvillinger!!! GODT ARBEJDE! Det må være dobbelt lykke med sådan to små guldklumper. Drenge eller piger? Eller begge dele? I øvrigt kan jeg MAX anbefale kiropraktorerne i Centrum (både fordi de ligger LIGE ved Torvehallerne hvor de har verdens bedste kaffe), men os fordi de har hjulpet begge mine kiddos af med spændinger fra fødslen:-). Held og lykke med det, og skriv ENDELIG hvordan det går, fremadrettet!!! Kæmpe knus C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Asboe-Kibsgaard

  Nu fik jeg endelig set klippet!!! Hold nu op hvor er du bare go’!!!!!! Total naturtalent på TV – smuk, velformuleret, afslappet og sjov. Love it!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Du er da bare ALT for sød!!! TAK SMUKKE! Både for at have set det, men os for at skrive så fint til mig. TAAAAAAAAK!!!!! KNUS C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Det er så sejt! Glæder mig allerede til vi skal igang med nr 2, så vi kan prøve det af!😊😊👍🏼 Du herre god på tv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fik jeg endelog set dig. DU ER FANDME SEJ! Du bliver da helt klart tv-vært. Det gør du altså. Kameraet elsker dig 🙂 Punktum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Og nu elsker jeg, dig! TAKKER!!!!! UDRÅBSTEGN (in case you missed the other 6)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 babytips du ikke kan leve uden