Tirsdags tippet

Forældreskolen #1

Tegning venligst udlånt fra super sjove Sidsel fra www.henkogthverdag.dk

Tegning venligst udlånt af super sjove Sidsel fra `henkogthverdag´

Nogen siger man ikke kan forberede sig på at blive forældre. Det tror jeg nu nok man kan. Se nu bare de 5 øvelser jeg har sammensat. Og fortæl mig så igen at man ikke kan? Rigtig god fornøjelse:

Øvelse # 1. `Få tøj på´

Køb en levende blæksprutte. Kom den i et stormasket indkøbsnet. Og sørg for at INGEN af armene stikker ud. Overhovedet.

Øvelse # 2. `Madlavning´

Vi nøjes med kogt pasta. Find en stor ballon. Fyld den med vand. Tag den på armen. Du må helt selv bestemme hvilken. Arm altså. Ja det ER muligt at skifte undervejs. OBS! Ballonen må på intet tidspunkt, og jeg mener intet tidspunkt!, knække sammen på midten. Nu skal du såmænd bare gå i gang med at finde en gryde, hælde vand i, tænde for komfuret, komme pasta i vandet, hælde kogende vand fra pasta (STADIG kun med den ballon frie arm -bevares man må gerne forsøge sig med ballon armen), tage pasta op på tallerken. Og servere. Øvelsen kan med fordel sluttes af med at pasta spises, med ballon på armen.

Øvelse # 3. `Aftensmaden´

Når I spiser aftensmad, er det vigtigt at I begge smører 1/3 af jeres mad ud på bord og gulv. Meget gerne også stol. OBS: Det må ikke tørres af med det samme. Allerbedst hvis det får lov at tørre helt ind. SÅ må I tørre af.

Øvelse # 4. `Putning´

Find en genstand, det ku være en gryde, og put den i seng. Læs en godnat historie (ca. 10 min.). Kys gryden godnat, og luk så døren. Sæt dig nu til at se en spændende film eller et afsnit af Game Of Thrones. Sæt telefonen til at ringe hvert 5. min., i ca. en time. Hver gang skal du gå ind til gryden. Samle den op fra sengen, give den et kram og putte den ned i sengen igen. Er man 2 kan man med fordel skiftes til denne øvelse.

Øvelse # 5. `Nattesøvnen´

Sæt igen telefonen til at ringe hver 2. time. HELE natten. Når den ringer, er det vigtigt du står op (I kan evt. lave en vagtplan og skiftes hvis I er to) og bevæger dig rundt i lokalet i vuggende gang. Lidt som om du har skidt i bukserne. Alt imens du synger “Elefantens vuggevise”. Eller anden valgfri sang. 10 min. skulle kunne gøre det. Ad gangen. Og så tilbage i seng. TIP: Skynd dig for guds skyld at sov. Ikke noget med at tjekke Facebook. Det vil du bare fortryde senere.

Finder man øvelserne for nemme, kan man med meget simple virkemidler øge sværhedsgraden. Se nedenfor:

  • Ved øvelse 1, få da en anden til at sætte telefonens vækketider. RANDOM! Meget gerne også kun med få minutters mellemrum. Flere gange i træk.
  • Ved øvelse 2-5, sæt “Macarena” på repeat. Så højt den kan trække. Bedst hvis ikke du kan høre dig selv tænke.
  • Kør ALLE øvelser 3 år i træk. Gerne længere.

Dette var Session 1 – for begyndere. Lad os kalde den `Til ét barn´. Der vil i nær fremtid muligvis komme en Session 2 -for øvede. Til to eller flere børn. Hvis jeg har tid.

Rigtig god fornøjelse og tillykke med at I skal være forældre! Det bliver SÅ FEDT!

Og så vil jeg gerne sige TUSIND tak til Sidsel fra www.henkogthverdag.dk for at få lov til at låne hendes mega sjove tegning. Jeg kan i øvrigt VARMT anbefale at man tager et kig på hendes blog. Hun har de mest geniale tegninger og gode historier. Bare et tip sådan en valgaften som i dag.

//C

 Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Smid en kommentar (jeg elsker det)

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags tippet