Ved du hvor meget dit barn bør bevæge sig? Og vind en rejse til Finland

Photoshoot i Rema1000 og en vinder!

jessLørdag var en noget anderledes lørdag end normalt.

Kl 8.10 ringede det på døren, og ind kom Jess. Vi var alle stadig i nattøj og morgenhår, August lå på gulvtæppet og Anna sad i mine arme under sin dyne og nussede mig på halsen. I tv kørte Ramasjang med Gurli Gris.

Jess er fotograf og vi havde aftalt at d. 3.11 skulle være dagen hvor hun dokumenterede alt hvad vi foretog sig. Fra ungerne åbnede øjnene til de igen lukkede dem i for natten.

Jeg fandt Jess helt tilfældigt, da Heidi lagde en video i billeder og filmklip op fra hendes datters konfirmation. Jeg var målløs over hvor flot hun formåede at fange følelserne, fremfor de klassiske opstillede billeder.

Jeg var vild med det. Så jeg tjekkede hendes hjemmeside ud.

Jess er fra Belgien. Men har boet i Danmark i mange år. Hun er selv mor til 3, og altså en eminent fotograf.

Hjemmesiden bar sprogligt præg af, at hun selv (med sin ikke danske baggrund) havde lavet al tekst, på den der danske nutids r’ måden, med grammatiske rodknolde man snubler i. Jeg var imponeret over at hun overhovedet havde givet sig i kast med det projekt. Og nogle af jer ved at jeg selv p.t. sidder og kæmper med opbyggelsen af eget website, så jeg VED hvor mange gange man har lyst til at fyre den om på den anden side af jorden. Og selv de mindste problemer bliver kæmpe store. Så AL hjælp bliver umådeligt højt værdsat.

Jeg satsede. Jeg formulerede den fineste mail til Jess hvor jeg tilbød hende min hjælp til renskrivning og korrekturlæsning af hele websitet. Jeg krydsede fingrene og lukkede øjnene, og trykkede send.

Heldigvis modtog Jess det fuldstændig som det var tiltænkt. Og som hun skrev, normalt ville hun aldrig takke ja til sådan noget, men hun kunne VIRKELIG godt bruge noget hjælp. Og så insisterede hun på at give os et familiephotoshoot som tak. Og så skrev jeg nej tak, og så blev hun ved at insistere.  Og det fortsatte lidt. Indtil det blev sådan….

…at hun i lørdags dukkede op i Hareskoven, med chokolade (til mig?!).

Kl 8.30 (da ungerne lige havde hilst på og vænnet sig til hende), klikkede hun det første billede. Og således dokumenterede hun morgenmad, tøj på/tøj af/nyt tøj på/nyt tøj af/nyt nyt tøj på…. hun fangede puslespilslægning, LEGO leg, konflikter, grin, gråd, sure miner og glade smil. Hun var med os på tur i skoven, på indkøb i Rema1000, til aftensmad, til kagebagning og putning.

Jeg aner ikke hvor mange billeder Jess har taget, men det må være virkelig (som i VIRKELIG) mange. Måske 2000?

Om jeg glæder mig til at se dem? HELT VILDT!!!

Jeg er kæmpe fan af hendes koncept. Jeg elsker at hun har fokus på at fange følelserne. Og så er hun mega sød.

Nå, hold øje. Jeg skal nok vise jer nogle af dem så snart jeg ser dem.

Indtil da, kan I se hendes pletskud på websitet der startede det hele hér:-).

HOV! Var da lige ved at glemme det! Jeg har fundet en vinder! Og det blev @gaeslinger fra Instagram der skal med mig på date d. 22.11. TILLYKKE jeg glæder mig til at møde dig:-)

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

 • Tina KH

  Det bliver spændende med billederne:-)
  En dygtig fotograf er Alfa Omega! Og super koncept:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitse

  Oh. My. God! Sikke et fedt koncept og hvor er det da bare nogle knald gode billeder! Man kan virkelig mærke ægtheden i hendes billeder… Jeg glæder mig enormt til at se jeres billeder 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   I knoooow!!!!! Og det gør jeg os! Har fået første billede idag, og det ligger nu på min IG.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ved du hvor meget dit barn bør bevæge sig? Og vind en rejse til Finland