Jeg har fået bøjle

PARIS – en tøsetur og lidt om livet

På torsdag kl. 13.00 ruller der en taxa op foran TDC bygningen i Sydhavn. Mit ride!

Min gode veninde May (billedet), samler mig op en route til lufthavnen, hvor vi mødes med to andre af de bedste veninder, Alex og Tina.

Og så tager vi sgu til Paris.

Okay, I admit. Jeg havde sagt nej tak. Jeg skulle ikke med. I ved de samme gamle undskyldninger. Jeg kan ikke. Svigermor har fødselsdag. Noget med arbejde. Noget med penge. Noget med børn. Noget med…

MEN FUCK HVOR GAD JEG GERNE!!!

Så da alle tre damer en dag kaprede kommentarfeltet på et eller andet random billede på min Instagram. Og klokken var sent. Og jeg muligvis havde drukket et glas eller to. Så tjekkede jeg Momondo. Og før jeg vidste af det var jeg indehaver af to styks billetter til Paris. Én ud og én hjem igen.

BUM.

Jeg har ikke checket nogen kuffert ind. Det har ingen af os. Og vi skiftes lidt til at panikke over hvordan faen vi skal have ALT i en carry on, i den FB tråd hvor vi ellers dagligt gruppeglæder os til turen.

For det gør jeg. Glæder mig helt vildt. Jeg har aldrig rejst med nogle af de damer før. Men jeg kan mærke det bliver godt. Allerede da vi skulle booke en tur op i Eiffeltårnet, kunne jeg fornemme gruppens lim og sublime opbakning (sidenote: jeg har ALDRIG været i Paris i mere end 2 timer SAMMENLAGT).

Mig: “JEG BOOKER BILLETTER TIL PARISERTÅRNET” (its a joke… jeg ved godt hvad det ægte hedder.. okay!?!)

Dem: “JEG VIL MED. YAY! DET BLIVER FEDT!”

Mig: “KLASSE DAMER! Det koster 400 bobs!”

Dem: “FEDT MAN VI VINKER FRA PARKEN!!!! Det bliver skidegodt. Og nej Chris. Du kan ikke besøge Paris uden at være hele vejen til tops i Eiffeltårnet! Men hey, vi vinker til dig!!!”

Mig: “ALL BY MYSEEEEELF!”

Jeg kan mærke det bliver en skidegod tur det her!

Nå, men jeg plejer jo ikke at være nærrig med stories på Instagram, og I er da velkomne til at følge med derinde. Vil I have den fra flere vinkler, som man siger, så følg lige med hos de tre andre labre larver også. Sydhavnsmor´s IG. Migogmintinderbaby´s IG. Lillemorblog´s IG.

Når det er sagt, så har jeg det stadig som blommen i et æg. En travl blomme vel og mærke. Jeg står overfor en stor, men vanvittig spændende (og godt tænkt, skal jeg selv sige det) lancering om et par uger i TDC regi, og det tager sgu lidt af min tid. Og i den anden biks jeg kører, Designed Learning, er vi ved at lægge sidste hånd på næste plakat i porteføljen, Kropspakken! OG vi har fået udsolgt Familietid for 2019, og har derfor har bestilt et nyt parti hjem, men denne gang til 2020!!!

Jeg er altså i live, og jeg tager jævnligt mentale noter til pis´ gode blogindlæg. De kommer bare aldrig rigtig længere end det….

Ses på insta. I story.

AU REVOIR!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

1 kommentar

  • Sarah

    Hej Christina! Jeg faldt lige over dit blogpost, da jeg selv er ved at søge inspiration til en tøsetur. Paris er måske en for dyr løsning til mig og min veninde, men hold op hvor lyder det hyggeligt. 🙂
    Tror vi ender med at tage på en af https://comwell.com/moede-og-konference hoteller med spa. Det må også kunne noget! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået bøjle