Sådan føles det når man er på tv og et spørgsmål til jer.

P U H A tough læsning!

kraftedeme1

Jeg er helt tilfældigt faldet over denne blog. Jeg klikkede mig ind og blev der i 35 min. Jeg tudede, jeg fik en klump i halsen, jeg blev lille, jeg blev berørt, jeg blev ydmyg og jeg blev benovet over hvor stærk en kvinde der må sidde bag den skærm.

Hun skriver fabelagtigt godt og meget ærligt. MEGET ærligt. Hun hedder Carina, er 35 år (blot 1 år ældre end jeg), nybagt mor til tre og fik konstateret brystkræft for en måned siden.

kraftedeme

Hun er som jeg, fan af at skrive sig ud af kriser, så hun har startet en blog. Kraftedeme hedder den. Hvis du har nosser til det og modet og lysten (det er tough læsning), så vil jeg varmt anbefale at stikke snuden indenfor i Carinas univers. For selvom hun befinder sig midt i et uoverskueligt kaos, formår hun alligevel at beskrive det hele med en sjat humor, sarkasme og evne til at se de positive sider af historien. Hende kan vi lære noget af.

Pas på hinanden og jer selv, vi har kun dette ene liv, er jeg lige blevet mindet om.

Klem Mama C

2 kommentarer

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan føles det når man er på tv og et spørgsmål til jer.