Vind verdens bedste børnesvømmebrille! Og en rabatkode til jer:-)

Onlinecølibat

5c47fa4b-7734-4f63-8d0c-ccfe1ecf044a

Jeg ligger i Annas prinsesseseng. Min hovedpude består af Kaj, vinduet står åbent, og jeg har en juniordyne med skovens dyr over benene. Og min mave bobler lidt af lykke.

Bag den tynde gipsvæg der, som det eneste, adskiller sengen og badeværelset, kan jeg høre det rindende vand, lydende fra en Netflix tegnefilm, og børnene der leger sporadisk med LEGO imens de bliver (bare lidt) rene. 

Vi har fået kylling i karry lavet på soyamælk (kører på 3. uge uden mælkeprotein til Anna). og rester fra weekenden. Begge børn tømte tre tallerkner. Aldrig har jeg set noget lignende. Udover når Anna får fredagsslik. Det er imponerende, med hvilken hastighed det barn kan tømme sin egen (og storebrors slikskål). Ligeså imponerende som hvordan storebroderen HVER fredag glemmer at hans lillesøster er en mestersliktyv!

Jeg er glad i låget. Glad fordi jeg har haft en dejlig udbytterig dag på job. Glad fordi vi måske har fået vores første rigtige (betalende) kunde til vores virksomhed (som vi arbejder på højtryk på at launche inden jul). Glad fordi vi HAR FÅET INTERNET (efter 3 ugers onlinecølibat). Og glad fordi jeg har sådan nogle søde læsere der gang på gang følger med i mine skriverier og tanker. Tak for jer.

Nu vil jeg slutte af. Udgive indlægget. Rejse mit korpus. Lægge rent sengetøj på Annas seng (det var egentligt derfor jeg gik herind). Og gå ud og hive to rynkede børn op af badekarret.

Må I have en skøn onsdag.

Hov nej vent, inden vi slutter helt. Så husk lige at deltage i min konkurrence hér.

Klem C

ps jeg er sølle 9 følgere fra at nå 1700 følgere på Instagram. Så er du ikke allerede derinde, kom endelig og hjælp mig med at nå 2000 inden udløbet af 2017. Men vi starter lige med de 1700👏. Jeg lover ingen kubus stager og Royal Copenhagen. Blot skøre indfald på min story. Og andet hverdagslir.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind verdens bedste børnesvømmebrille! Og en rabatkode til jer:-)