HVAD VILLE DU SVARE? EN BLOGLÆSERS BEKENDELSER… #8 -TINE FRA HOLBÆK

Når verden er af lave og man sidder fast

Det er blevet så pisse deprimerende at være til. Man orker næsten ikke at åbne avisen, eller skrive B.dk i browseren. Overalt man kigger er der dårlige nyheder. Enten er folk slået ihjel, eller også er der smeltende poler, eller uhyggelige præsidenter der ikke burde have magten. 

Jeg ved snart ikke længere hvad jeg skal gøre for at holde modet og humøret oppe.

Bevares vi har haft en jævnt ringe start på 2017, bare i vores familie, og jeg håber da i mit inderste at det bliver bedre. Men det gør unægteligt at mit humør starter i minus.

Men shit hvor er det altså svært engang imellem.

Jeg får ofte at vide at jeg er et overmenneske. Med et ekstra gear. At mit humør smitter, og at jeg er evigt glad. Det er jeg slet ikke. Jeg er støbt af knogler, fedt, og muskler, ganske som alle andre. Med et hjerte der banker. Og et følelsesregister der kan nå ud i begge ender. Jeg kan være glad. Det er jeg ofte. Men når jeg bliver ked af det. Så bliver jeg det med hele kroppen.

Jeg har (selv) sat mig i en situation hvor jeg sidder fast. Jeg kan mærke hvordan grebet strammes om min hals, og det begynder at blive svært med luften.

Når så verden, oveni hatten, har besluttet sig for en kollektiv depression. Ja så er det pisse svært at se sig ud af tågen.

Giv mig lige lidt gode nyheder at gå i seng på. Jeg kunne godt bruge dem.

4 kommentarer

 • Kia

  Prøv at gå ind på rockpaperdresses og find hendes indlæg d. 29. december 2016 der hedder “de fedeste ting der er sket i 2016” Det var virkelig opløftende læsning☺ Især når man synes at det hele føles lidt som møg med møg på! Og så rigtig god aften, you rock!😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   ÅH TAK KIA!!! For virkelig sød kommentar. Det indlæg må jeg ind og finde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Øv, jeg håber snart du er fri igen 🙂 Husk at når Trump kan blive præsident, så er ALT muligt. Alt. Og det er jo ikke nødvendigvis dårligt. Pludseligt kan det umulige lade sig gøre. Ved ikke om det trøster nogen. Men for mig vækker det håb. På en eller anden mystisk og mærkværdig måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Åh hvor er det godt sagt! Tak for den kommentar, it made my day! Det sjove, eller det er jo ikke sjovt, men da jeg udgav indlægget tænkte jeg åh nej, det udgiver jeg ikke. Og hvis jeg nu ikke promoverer det på Facebook, Ig, Snap eller andre steder. Så er der sikkert ingen der læser det. Og det er meget godt. HAHA, who am I kidding… MEN TAK ALTSÅ! MEGA TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD VILLE DU SVARE? EN BLOGLÆSERS BEKENDELSER… #8 -TINE FRA HOLBÆK