Påsken du ikke vil hjem fra...

Min kosmetolog var den første der fik det at vide


… skulle være overskriften på en bog jeg en dag vil skrive.

En kold novemberdag

Jeg husker tydeligt den kolde november (mener jeg det var) dag i 2011 hvor jeg med sommerfugle i hele kroppen cyklede ned til min læge Vanløse. Samme morgen havde jeg fået to blå streger (den ene MEGET svag) på en graviditetspind fra Netto. Og nu skulle jeg altså ned til lægen og have det bekræftet. Om jeg var gravid!

På det tidspunkt vidste ingen noget, ja altså bortset fra Bastian. Og den var positiv. Testen hos lægen var positiv.

Jeg var gravid med mit første barn.

Jeg vidste ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv. Jeg hoppede på min cykel og drejede om hjørnet ved krydset imellem Godthåbsvej og Sallingvej. Og dér, på den modsatte side, spottede jeg en (for mig) nyåbnet kosmetolog, med et indgangsparti fyldt med lyserøde balloner.

Jeg tog en hurtig beslutning. Steg af cyklen og krydsede vejen.

Jeg havde heldet med mig. Katrine, der havde klinikken havde en tid med det samme. Hun tog imod mig med det største og smukkeste smil og jeg lagde mig på briksen.

Katrine og jeg havde aldrig mødt hinanden før.

Men jeg følte mig så evindelig tryg ved hende. Og blot få minutter inde i samtalen spurgte hun mig: “har du børn?”.

Og så fløj det ud af mig: “Jeg er gravid”, alt imens mine æblekinder blev røde og øjnene til små sprækker i det store smil jeg stak hende.

Altså jeg var jo fem minutter henne, men jeg var gravid. Jeg havde lyst til at råbe det til hele verden. Men det ‘måtte’ man ikke. Så jeg sagde det til Katrine. Søde smukke Katrine. Jeg sagde det til min kosmetolog.

Efter den dag blev Katrine og smukkere.nu min faste kosmetolog i mange år.

Dengang for snart 7 år siden var hun nyopstartet med egen praksis. Idag har hun fået nye lokaler, en masse søde ansatte, den smukkeste klinik og sågar dertilhørende webshop.

Hun er så mega sej. Og typen jeg godt gad at være veninder med. Nu er hun selv mor til to vidunderlige børn (ja det har hun os fået imens hun har bygget sin business op -seje kvinde), hun har stadig det smukkeste smil, og det bedste grin.

Så da Katrine skrev og spurgte om hun måtte sende mig lidt produkter, sagde jeg JA TAK! Og købte selv en øjencreme nu vi var igang. For jeg stoler på Katrines dømmekraft og har altid kun fået mega lækre cremer med hjem fra hende.

En anledning

Jeg har længe gerne ville fortælle denne lille historie, men har manglet en anledning. Den syntes jeg var her nu.

Så bor du i Vanløse eller omegn? Så book din næste tid hos smukkere.nu. Bor du længere væk? Så hop ind på Katrines webshop, hvor der er 20% på alle cremer resten af april. Og man kan få fri fragt ved at bruge koden ‘karma’. Der er ret gode beskrivelser under alle produkterne, og ellers skriver man bare hvis man er i tvivl.

Jeg har følgende cremer jeg bruger lige nu, hvis man vil vide sådan noget.

Natcreme (reklamegave). Den dufter simpelthen himmelsk, og man bruger forsvindende lidt af den, så til trods for prisen, er jeg ret sikker på at den holder temmelig længe.

Dagcreme (reklamegave). Darphin kan bare noget med dufte, hver morgen når jeg smører den i ansigtet dufter min hud sundt, friskt, og lidt som om den er blevet kysset af engle.

Øjencreme. Har længe søgt efter en god øjencreme som jeg syntes gav mig noget. Og denne her virker som om den kan. Og så har jeg lutter god erfaring med Darphin som mærke.

Håber I får en pragtfuld onsdag, og at de som døjer med pollen har fundet livsmodet tilbage efter den bette byge der var idag.

 

 

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påsken du ikke vil hjem fra...