Undskyld jeg er bare et menneske...

Mig og min kiddo, feat. Sneglcille og Otto

Første skud på stammen i min nye føljeton, er intet mindre end smukke smukke Cecilie bag bloggen Sneglcille. Udover at være min kollega i Andedammen, så er hun også en fantastisk blogger, en vidunderlig mor (jeg ved det, for det stråler ud af hendes snap Cecilie Rubini), og en skøn kvinde. En af dem der er smuk både indeni og udenpå. En af dem man har lyst til at samle på.

Cecilie var ikke sen til at sige ja til at være med i min føljeton. Som, udover `Mig og min kiddo´, også kommer til at indeholde ben som `Mig og min mommy´ og `Mig og min hubby´. Jeg elsker, ELSKER, Ottos svar. Især hans bud på hvor høj Cecilie er, og hvornår han synes hun er en sød mor.

Jeg er allerede fan af dette koncept, og glæder mig til flere følger trop.

Men inden da, sig `hej´ til søde søde Cecilie og hendes herlige Otto på 7 år.

sneglcille

1. Hvornår er jeg en sød mor?

Cecilie: Når jeg husker at være til stede, og tager mig tid til at være det. Stress, jag og mangel på kaffe og søvn kan godt sætte en kæp i det hjul.

Otto: Hele tiden faktisk

2. Hvad er min yndlingsmad?

Cecilie: Pasta!

Otto: Ris a la mande, eller noget med grøntsager

3. Hvor vil jeg gerne rejse hen?

Cecilie: Alt med strand

Otto: Lad mig lige tænke lidt. Hvad hedder det nu. Hawaii tror jeg

4. Hvad gør jeg, der gør Otto rigtig glad?

Cecilie: Kunne copy/paste mit første svar, og adde når vi laver noget sammen kun ham og mig.

Otto: Alt nærmest

5. Hvem er bedst til at køre bil (mor eller far)? Jeg har ikke kørekort, så det må nok blive min mand.

Cecilie: Jeg har ikke kørekort, så det må nok blive min mand.

Otto: Far, du har jo slet ikke noget kørekort

6. Hvem er bedst til at lave mad (mor eller far)?

Cecilie: Det er vi begge to ret gode til, men jeg fører nok en anelse.

Otto: Mor!

7. Hvad siger jeg tit?

Cecilie: ‘Lige et øjeblik’

Otto: `At jeg skal tage tøj på.´

8. Hvad gør mig ked af det?

Cecilie: Når jeg føler mig misforstået

Otto: Når nogen forstår dig forkert, eller hvis babyen sparker dig hårdt inde i maven

9. Hvad arbejder jeg med?

Cecilie: Jeg er blogger

Otto: Du er blogger og så skriver du historier i blade nogle gange

10. Hvor høj er jeg?

Cecilie: 179cm

Otto: En meter, og 150, tror jeg nok

TUSIND TAK SØDE CECILIE OG SKØNNE OTTO! Hvis man vil læse mere om Otto og hans fantastiske fantasi. Så kan jeg varmt anbefale at klikke ind og tjekke hans bud på hvad lillesøster (i Cecilies mave) skal hedde. Find dem HER og HER.

Vil man læse mit forsøg på at hive nogle svar ud af mine søn på 4? Så læs det korte indlæg HER. Ellers stik snuden forbi mit seneste indlæg der hedder `Undskyld, jeg er bare et menneske´. HER.

Vil du holdes opdateret på hvornår næste indlæg i `Mig og min kiddo´ bliver udgivet? Jeg kan afsløre at jeg HAR modtaget svarene fra bloggeren. Og jeg griner stadig…. Så følg mig på Bloglovin. Eller Snapchat @karmamilli (mit Bridget medie…)

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

8 kommentarer

 • Anne

  Hold. Nu. Kæft. Han er skøn!! Det er jo sådan noget man drømmer om, så er det alle de søvnløse nætter være

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så meget kærlighed fra Otto til Cille. <3 Dejligt indlæg. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Så meget, jeg er VILD med det!!! Og dem begge:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt koncept – jeg er fan og glæder mig allerede til næste afsnit😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   YAY!!!! Det kan du os sagtens gøre!!! Det er mega sjovt, og ret hyggeligt:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Otto ♡ og Sneglen selvfølgelig ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hold nu op hvor er han skøn ham Otto. Og det viser jo også bare, at selvom vi som forældre måske ikke altid føler at vi slår til, så elsker vores børn os, så længe vi sørger for at være der for dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld jeg er bare et menneske...