En vulkan og en finale!

Mandag din kælling…

Der var tis i tre senge (ud af 4), på to dyner og i to bleer imorges…. WTF! Jeg har fået knytnæveslag i nat fordi jeg (åbenbart) var et farligt monster i nogens drøm. Jeg har måske sovet 6 afbrudte timer. Til gengæld råbte jeg af begge børn og mand allerede inden kl blev 7.23.

Tog demonstrativt min cykel og ræsede i isnende kulde (uden vanter) med tårene trillende ned kinderne til stationen. Missede min normale afgang OG min buffer afgang. Til gengæld var der forsinkelse på hele A-linien (ironi kan forekomme). Ja-hatten ville have haft fokus på at mine normale afgange alligevel havde været aflyst. Og jeg prøvede….

Men så kom jeg ind på kontoret. Med krøller. For det var hvad der var tid til.

Fik sendt en forkert mail afsted. Missede et vigtigt møde. Og jeg misser ellers ALDRIG møder. Bare fordi vi har fået en ny app som ikke sender reminders (WTF!?!).
Tonsede hele huset (og det er stort) rundt for at finde afbrændte mødedate. Uden held. Med andre ord, min mandag smuldrede imellem fingrene på mig, og midt i virvaret af dårlig dag kom kommentaren, der enestående ikke havde gjort det store men, som fik mit mandagsmood bæger til at flyde gevaldigt over.

”Hvad er der sket med dit hår Christina!? Det har sgu da ikke regnet her til morgen!?”

Seriously…!?!?

Og nej, det har ikke regnet. Men jeg har TO små børn, har ingen tid til mig selv. Har haft en lortemorgen, so far. Og i øvrigt er jeg naturligt krøllet. Så tak for sviner. Og lige imorges var der ikke tid til glattejernet, som i øvrigt ikke er skide sundt at bruge hver dag. Så mit hår har brug for et break. Desuden opprioriterede jeg at få mine børn i skole, med mad i maven og rene tænder. Jeg vurderede at det var vigtigere at få sat vasketøj over, så der var en chance for at nogen kunne få en tisfri dyne i aften.

Ja hvad bilder jeg mig ind!?

Nårh ja, og så cykler jeg. Jeg kan ikke bare sætte mig ind i en varm bil og holde makeuppen eller håret så pænt at det ligner jeg just har forladt badeværelset. Jeg cykler på en cykel med bøjet cykelkurv, og et gear der hopper led over når jeg træder til. Og imorges krævede det hue. For det var skide koldt.
Så excuse me for ikke at have tid til at dulle mig op. Hvad hvis jeg havde… Havde man så omvendt smidt en kommentar med: ”WOW du ser godt ud i dag!” efter mig? I think not!

Serien SKAM sagde det så fint: `Du ved aldrig hvilke kampe de andre kæmper´ (eller har kæmpet). Personligt har jeg rigeligt for tiden. Så kunne vi ikke aftale at vi i det mindste talte pænt til hinanden!? Skal man til at sige noget der føles som noget andre ville blive glade for? Så shoot, go nuts! Er der en bette risiko for at nogen faktisk kunne blive lidt triste af det?!

SÅ HOLD DIN KÆFT!

IMin kaffe er kold.

Mandag din kælling, du har ramt mig lige i fjæset, kold og klam.

Beklager det sure opstød, men skulle nogen fejlagtigt have troet at jeg altid var glad og proppet med god energi. Så kan dette indlæg muligvis kaste lys over at, det er jeg ikke. Til gengæld hjælper det ofte (for mig) at skrive mig ud af det. Og i aften skal jeg til volley og smadre nogle server over nettet. Dét er os god terapi!
Håber jeres mandag bliver bare et my bedre. Og at min opper sig herfra!

Update… mandag HAR oppet sig!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

6 kommentarer

 • Michael

  Krøller eller ej we still love you❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   TAAAAk:-). Jeg (og mine krøller) er os blevet helt gode igen:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kjeldgaard

  wow!!! Sjovt som andre mennesker ALTID skal påpege og gøre opmærksom, når man er i underskud, har en røv-dag osv. For hævla da😤

  Håber resten af din mandag bliver væsentlig bedre fra nu af. Du fortjener et langt karbad og en hindbærsnitte❤️
  Og så vil jeg lige påpege!!! At jeg KNUSELSKER dine krøller og synes næsten det er synd du gener dem væk..

  Tak fordi du er dig, for din ærlighed og dit altid smukke smil.

  Kæmpe mandags trøste KNUS sendt ekspress fra Sønderborg afsted til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Ja, det er som om det altid falder lidt uheldigt ud. Og jeg tror ikke på at nogen sender dårlig karma beskeder derud med intentionen om at skabe dårlig karma. Men faktum er jo bare at det ofte er det der sker. Og så er det måske en god idé at øve sig i at tænke “Hmm, mon det jeg skal sige nu gør godt for nogen!?”. TAK FORID DU LÆSER MED!!!!! Og tak for virtuelle kram.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nogle mennesker er bare svært besynderlige i den retning – ligesom dem, der i personalestuen påpeger folk ser trætte ud, at deres madpakker er store eller at de gravide “sørme er blevet store”. Altså, hvad er det for en idé at man skaaal partout sige det højt, man tænker? Jøsses, så kunne jeg da også fyrer en del af, men altså, man kunne jo også holde mund 😀

  Ps. Mit hår er altid super cykelgrimt. Og jeg har tandpasta på tøjet.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Ja om jeg fatter det:-). Men hvor er jeg glad for jeg ikke er den eneste der lugter lidt af tandpasta (eller tis:-)). TAK for din kommentar, TAK!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vulkan og en finale!