En hemmelig kostskoletid #2 -Husene

Kinamand og Kærlighed

enlight1

Der er 5 ordspil jeg ikke fatter! Og så har jeg blogget om kærlighed på en anden blog<3. Først ordspil. Så link til kærlighed. God fredag søde søde læsere❤️.

 “Man skal ikke skue hunden på hårene”

Hvorfor ikk´? Det er da nemt nok at se det er en hund. Njar! Spørger man mig? Burde det meget hellere hedde: “Man skal ikke skue avocaden på skallen!”. Ja se, dér har vi fat i noget der kunne give mening.

“Han sidder højt på strå”

Ahva!? Hvor kommer det fra? Er det fedt? At sidde højt på et vakkelvårrent strå? Og kigge på andre. Strå? Don´t get it.

“At pudse næsen”

Pudse næsen. Pudse!? Det er da overhovedet ikke det man gør. Hvis man gør noget, så PUSTER man sgu da.

“Han har ikke en Kinamands chance”

???????

 

“Tegnet og tilrettelagt!”

Har jeg altid troet det hed. Lige indtil i weekenden. Hvor mine gymnasiepiger gjorde mig (pænt og lidt hånende, på den søde måde) opmærksom på, at det hedder TIMET og tilrettelagt. Men kan I ikke se det for jer!? Egon fra Olsen Banden har TEGNET og tilrettelagt hele planen på toiletpapirsrullen. Ikk´!? Ja jeg er 34.

Er der flere!?

Iøvrigt er jeg pavestolt. Jeg har fået lov til at svare på Cecilies spørgsmål om kærlighed. Omend jeg syntes det var overordentligt svært at komme efter alle de dygtige personer hun allerede har haft igennem møllen. Så var det pisse hyggeligt at gøre det. Så vil I læse hvad jeg svarede? På de 21 spørgsmål? Så kan I gøre det lige hér. Lige nu.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

  • Susanne Havning

    – og så er det vel også hér, at vi kan oplyse, at min begavede datter også i mange år undrede sig over, hvad Ave-døre egentlig er…….

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hemmelig kostskoletid #2 -Husene