Tal med mig, mor! Pleeeease (og lidt andet hverdagslir)

Måske jeg har løjet lidt? Tilgengæld har nogen sovet i egen seng

20160522_191339261_iOSIgår skrev jeg et indlæg om at være nøgen. Idag tikkede der så en kommentar ind. Tusind tak for den. Og jeg, som jeg altid gør, læste mit indlæg endnu engang. Jeg opdager så, at jeg på et tidspunkt skriver, at jeg nogengange er nøgen, bare for at være nøgen. Sandheden er nok bare, at det ikke er helt korrekt. Og efter jeg læste den fine kommentar jeg fik, fik det os sat mit forhold til nøgenhed lidt i perspektiv. For selvom jeg favner nøgenhed, så når jeg ikke kommentargiver til sokkeholderne.

Bevares, jeg er stadig temmeligt afklaret med min krop og som den ser ud. Og jeg bevæger mig da gerne rundt i huset til jeg er påklædt. Men at jeg nogengange er nøgen, bare for at være nøgen. Er vist ikke helt sandt. Og nu jeg læser det dagen derpå, kan jeg godt se det lyder som om, jeg nogengange kommer hjem fra arbejde, og smider tøjet. Det sker ikke. Jeg har knap tid til at få jakken af, inden ungerne vil have mad på bordet. Så nej, jeg trisser ikke rundt nøgen herhjemme. Det er vist kun når jeg har været i bad. Ret skal være ret.

Men hey, jeg har rutschet i Tisvildes klitter, jeg melder mig ind i vinterbadelauget og jeg er ovenud tilfreds med mig selv. Os´ selvom tyngdeloven og jeg har haft vores kontroverser.

Så undskyld altså hvis jeg har løjet lidt. Håber I stadig vil læse med. Og når det er sagt, så synes jeg stadig min pointe til slut i indlægget er hamrende vigtig.

Udover det, så skete der det igår at vi puttede begge unger på deres fælles værelse. Og uden pis, vi hørte ikke en lyd til Anna førend hendes døgn startede kl 5.38 imorges. SAY FUCKING WHAT!?!?!?!

Jeg har sovet alene i dobbeltsengen, uden fingre i næsen eller karatespark i brysterne. HELE NATTEN!

Nu er hun så igen puttet i egen seng, jeg har lidt små hovedpine efter de to kolde glas rosé jeg drak under madlavningen. HEY, dont judge me, jeg var alene med ungerne. Det var overlevelse. Nu bidder det mig i røven, og jeg har taget to pamoler for at komme pinen til livs.

Om lidt, når jeg har trykket udgiv, vil jeg dulle mine negle, og få lavet lidt arbejde, inden jeg trisser rigtigt i seng.

Kæmpe klem Mama C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tal med mig, mor! Pleeeease (og lidt andet hverdagslir)