Gode råd mod PMS

Lækkert loungewear og blødt nattøj

Reklame for Hunkemöller

Jeg har simpelthen været så heldig at jeg har fået lov til at opgradere min garderobe med det blødeste tøj fra Hunkemøller.

Jeg valgte at tage fysisk ned i butikken (i mit tilfælde den i Lyngby), for at få hjælp. Og mage til behagelig betjening skal man lede længe efter. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler dér.

Jeg valgte 3 sæt (se billederne længere nede), og det er nok noget af det blødeste man kan forestille sig. Det føles lidt som at få få en lang krammer når man har det på.

Jeg valgte følgende:

Jeg ELSKER badekåber, især med hætte. Jeg har derfor valgt denne korte badekåbe i pink velour og jeg forestiller mig, at jeg kommer til at bo i den. Den koster 349,-.

 

Derudover forelskede jeg mig i dette velour nattøj i brun. Til 199,- for shorts og 199,- for top. Alt deres lækre nattøj kan man finde hér.

Sidst, men ikke mindst faldt jeg pladask for dette loungesæt i lyseblå, som ligeledes er sindssygt blødt. Bukserne koster 259,99 og trøjen koster ligeledes 259,99. Hele deres lækre sortiment af loungewear kan jeg anbefale at man tager et kig på. Og umiddelbart tænker jeg at det er et oplagt julegaveønske, det er jo perfekt til de kolde måneder vi går ind i nu.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode råd mod PMS