En stemme fra fortiden...

Kære mor…. (sponsoreret video)

Dette indlæg er til min mor, men I må gerne læse med…

Jeg har fået en opgave og jeg har sagt ja. Fordi; 1. Jeg så videoen (som I om lidt skal se), og 30 sek. inde, trillede den første salte tåre ned ad min kind. Den rørte mig. Og 2. Fordi opgaven i al sin enkelthed gik ud på at takke min mor!

Så.

Kære mor!

Jeg får ikke sagt det ofte nok. Og jeg tror heller ikke at jeg rigtig har forstået alt, hvad du har gjort for mig. Før end jeg selv blev mor. Nu forstår jeg. Nu forstår jeg smerten, glæden og styrken man finder og mærker.

Du har holdt mig i kort snor, du har hentet mig efter blå mandag, du har lavet lektier med mig, du har vist mig verden, du har givet mig verden. Du har gjort mig til den jeg er! Og uden dig ville jeg aldrig være.

Jeg håber du vil tilgive mig alle de nætter jeg har holdt dig vågen. Alle de kampe om leverpostejsmadder du har taget. Alle de ugler du aldrig måtte redde ud af mit hår. Alle de grå hår jeg har givet dig i hovedet. Og at jeg flyttede på kostskole som 15 årig. GUUUD hvor må du have savnet mig meget!?

For nu forstår jeg! Du har gået igennem ild og vand for mig. Og jeg har taget det for givet. Men nu er jeg selv mor. Og nu tager jeg intet for givet!

Mor du er min største fan! Og jeg er din!

Jeg elsker dig mor!!!

Vil I ikke kramme jeres mor eller hende der altid har været der for jer!?

Og se så videoen og fortæl mig hvornår I græd.

Klem Mama C der godt kan lide at få sponsorerede opgaver der rør noget i .

Venligst sponsoreret af p&g.

4 kommentarer

 • Susanne

  Tarveligt at sende ud mens jeg sidder her på Grønland. Tør ikke se filmen ……… tak søde datter. Ja, man forstår først tingene når man har oplevet det. Same, same her i det kolde nord. Nu forstår jeg rigtig Mogens’ glæde ved Grønland – det er også bar så stort og smukt. Kram til min søde datter og de to skønne børnebørn, som p.t. fylder meget i jeres liv. Hold ud allesammen – det bærer lønnen i sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Jeg elsker dig mor! Om du er på Grønland eller i Brønshøj. Men husk lige at tage et billede af en hval. IKK?’ Mys Stina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg begyndte at hyle da moren begyndte at hyle – og jeg er ikke stoppet endnu… Så fint skrevet til din mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Nej den var rigtig slem… Altså på den gode måde! Tak!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En stemme fra fortiden...