Musik til fødslen! -den perfekte playliste!

Kære dagbog #2 (Rumraketter og hvidt brød)

raket

Idag er en stor dag. Min søn har sendt en raket til månen, med et plastikjoystick placeret på en papplade, med dertilhørende hvide og gule knapper fra mælkekartoner. Ivrigt trykkende på det hele, siddende på en lille træstol på Spætte stuen i børnehaven. Og med hujende pædagoger og børn omkring sig, hvis øjne alle var klistret til skærmen der spillede en youtube video fra 1969, fik han skudt en raket ud i rummet! Og jeg tudede.

Ligesom jeg gjorde den dag han havde en rokketand. Og den dag jeg fødte ham. Og den dag han tog sit første skridt.

Jeg bliver HÅBLØS første skoledag. H.Å.B.L.Ø.S.!!!!!

Men det er også en stor dag fordi….

…den bette herhjemme. Hende der ikke har sovet siden hun kom til verden.

IDAG ER FALDET I SØVN SELV! UDEN GRÅD!!! Og hun var vågen da jeg gik ud af værelset. Og nu SOVER HUN!!! HELT SELV!!!!

WHAT HAPPENED!!??!??!

Jeg er målløs. Og ret så glad!

For kære dagbog! Idag har været en dejlig dag. Jeg har været til udstilling i ungernes børnehave og set de sejeste raketter, universer, planeter og solsystemer, i tegning format og skrammel-klistret-sammen format. Og så har jeg muligvis indgået et RET awesome samarbejde. Det skal lige falde HELT på plads. Men så fortæller jeg om det. Og jeg håber det også kan komme jer tilgode! YAY!

Men bare rolig, alt er ikke rosenrødt. For det kunne jeg godt høre det lød som. OH NOOOO! Jeg startede dagen, med at smække døren efter mig. Hvortil mine børn kiggede sødt op på mig med deres store øjne: “Hvad skete der mor?”. Mig: “ÅH det var bare vinden….”. YA RIGHT!!! Man bliver sygt god til røverhistorier som mor, og så rev jeg i gearstangen på vej ud af indkørslen. Diskret vrede. Kalder jeg det.

Men altså den blev bedre, og jeg fik min kop kaffe og nåede alt det jeg skulle.

Lige nu er klokken lidt i ti og jeg spiser den perfekte blogger mad. Kridhvidt toastbrød. Med leverpostej. Og agurk! Om lidt vil jeg trykke udgiv, og så vil jeg hænge anden omgang vasketøj op.

#mitvildeglamliv!

#KanIlidemineKæredagbogindlæg?

ps. jeg har forresten købt et nyt domæne. Jeg har længe talt om at skifte navn. Nu har jeg fundet ét. OG købt domænet. Så må vi se hvornår jeg går all in og bytter hele lortet ud.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

 • Gitte

  Ja de er rigtig hyggelige og kan jo nikke genkende til mange af tingene, bl.a. at man tuder over ting som ens børn udretter og at dagen hurtigt bliver lidt bedre når man får lavet lidt fra sin to do liste og nå ja, varm kaffe 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Godt at høre, jeg fortsætter lidt så. De er super hyggelige at lave!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • #dagbogsindlægerhyggelige #sofar 👍🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musik til fødslen! -den perfekte playliste!