Min kosmetolog var den første der fik det at vide

Jeg har været til biopat

Birkepollen gik grasat i påsken. Mange, der aldrig har allergi, fik pludseligt allergi og alle os der normalt har høfeber, måtte barrikadere os indendørs med solbriller på og dopet til op over begge ører.

Jeg er så træt af at være allergisk.

Især pollen driller helt vildt. Og selvom jeg tager både øjendråber, piller og astmaspray løber mine øjne fortsat som et andet Niagara, og kroppen klør, så jeg allermest har lyst til at lægge mig på et kokostæppe og lave ormen sidelæns.

I flere år har jeg undersøgt muligheden for en vaccine, men har fravalgt det enten fordi jeg tænkte på at blive gravid, fordi jeg var gravid, fordi jeg ammede, eller fordi jeg ikke bryder mig om at få skudt Binyrebarkhormon i kroppen.

En akuttid hos Biopaten

Og så var det jeg sad ved siden af en sød mor til én fra August klasse, som havde super erfaring med en biopat. Som hun sagde “Jeg tror egentligt ikke rigtig på det og det var svært ikke at grine på briksen, men jeg må give det, jeg døjer ikke længere med høfeber!”

Samme aften fik jeg hendes nummer (biopatens), og allerede to dage efter (i torsdags d. 25.4 ) fik jeg en akuttid hos hende.

Hvordan var det så?

Meget mærkeligt. Og lidt hokus pokus, men omvendt vil jeg virkelig gerne tro på at det virker. Hun testede mig og efterfølgende talte hun til min hjerne, for at få den til at slippe de traumer som den (åbenbart) har opsnappet i løbet af livet.

Så `rensede´ hun mig for følgende:

 • Birkepollen
 • Støv
 • Græspollen
 • Hund
 • Tomat
 • Mandler
 • Æble

I teorien burde jeg nu kunne spise et æble. Men når jeg ikke har rørt æbler i 37 år, virker det meget grænseoverskridende at gøre. For some reason.

FUCK!

Jeg fik efterfølgende at vide at jeg i 6 uger skal holde mig fra mælk, hvede, sukker og alkolhol. NÅÅÅRH men det er da nemt nok. Eller noget. Det er jo for helvede mine tre primære fødekilder. FUCK!

Men jeg gør det. Jeg går all in og følger hendes råd. Og så er jeg dælme spændt på om jeg om 6 uger kan spise et æble, eller endnu vildere. EN MANDEL!

Har det interesse at jeg holder jer opdaterede herinde?

KHC

UPDATE d. 1 maj: Nu er jeg på 6. dagen af `kuren´, og har haft non stop hovedpine i to dage. Og jeg HAR taget smertestillende. I fredags, altså dagen efter besøget, havde jeg det vildeste allergianfald. Jeg drikker så meget vand, at jeg næsten tænker det er i overkanten. Og jeg har lavet de her daddelkugler, for at have noget sødt at snacke. Og så mødte jeg min søde veninde i dag, der i sin tid anbefalede mig biopaten, og hun fortalte at hun ikke fik samme kur da hun var der, men at en veninde hun havde, fik det. Jeg spurgte straks om det havde virket, til det svarede hun, yes, og så tabte hun sig helt vildt.

Så uanset hvor vi ender, så er jeg sgu bikiniklar til sommer!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

1 kommentar

 • Tina

  Det lyder da spændende med en biopat, jeg vil gerne høre mere 🙂
  Jeg har selv allergi og bruge gode råd fra læge Carsten Vagn-Hansen på radiodoktoren.dk
  masser af c vitamin i syreneutralt pulverform i min juice 🙂
  Det har hjulpet gevaldigt.
  Held og lykke og glæder mig til at høre om det virker for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kosmetolog var den første der fik det at vide