Husk på jeg har korte ben! Og noget om en hest!

Jeg har sjove børn

img_1968

Udover at den store har tegnet nedenstående tegning! Og uden tøven proklamerede at far! Var ham den lille med det store hoved. Og mor! Var hende den koloenormt store med giga maven. Så faldt der også en kommentar om min bryster af her til aften.

img_2995

“Mor?!”

“Ja skat!?”

“Jeg har ikke nogen bryster. Men du har! Far har heller ikke nogen (thank god!). Men dine mor, ikk´?!”

“De er lissom en hoppeborg!”
(Siger knægten og trykker på dem)

“For mus!”

Vi siger tak til førstefødte, og stiller direkte om til den bette. Hun har nemlig, i dén grad, udvidet sit ordforråd siden hun startede i vuggestuen. I får her et lille eksklusivt udpluk (og nej! Jeg kan da for syv sytten ikke huske dem allesammen på stående fod. De står som noter på min tlf. #damnyouammehjerne #ellerbarehjernegenerelt). For en god ordens skyld. Så er det, det SIDSTE ord der er det ægte. Bare for at undgå eventuelle misforståelser:

Grimmekager – pandekager

Klamme Klump – Rasmus Klump

Boblemand – Boblevand

Mand – Vand (supriiise)

Løbesteg – Leverpostej

Larme lade – Marmelade

Fise – Spise
(hvilket giver mig daglige grinekramper)

Fedtefingre – Fidgetspinner

#selvtak

Vil I have mere? Så læs denne åndssvagt sjove samtale imellem mig og min 4-årige. Og så er jeg iøvrigt ved at komme efter det på instastory, hvor jeg med jævne mellemrum er ret så aktiv.

Cheers:-)

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk på jeg har korte ben! Og noget om en hest!