Kære dig, der overfusede mig idag på p-pladsen foran Meny!

Jeg er så træt af kønskvoter

Siden hvornår har et extra x-kromosom været afgørende for et menneskes evne til at være leder. Mig bekendt, er der en lang række andre faktorer der står meget længere fremme i køen når det kommer til lederskabsgivende kompetencer.

Ikke én leder kan jeg komme i tanke om, hvor kønnet er det afgørende.

Når jeg går lederarsenalet igennem, som jeg har indgående kendskab til, kan jeg ikke sætte fingeren på én af dem hvor det for mig er kønnet der har gjort forskellen. Ikke én!

Det handler om personlighed, empati, kommunikative evner, overblik, ro, likability, og mod.

Hvis man partout skulle sætte et køn på ovenstående kompetencer ville det blive det svensk-opfundne ´HEN´. Eller som på tysk intetkøn.

Så hold nu OP med at have kvotaer på køn, racer, antallet af lemmer i behold og øjenfarve. Det er så evindeligt ligegyldigt.

Og som kvinde ville jeg ALDRIG sige ja tak til en stilling, hvis jeg havde bare det mindste fornemmelsen af, at det var mit køn der afgjorde det. Jeg ville have det så stramt med at gå ind i noget, bare fordi jeg har bryster.

Hele mit teenageliv kæmpede jeg en stille kamp for at komme blondine jokes og kække bemærkninger til livs. Jeg HADER dem! Jeg hader at man som blondine skal lægge ører til at man er default dum, pga HÅRFARVE?!

Det er jo på ingen måde sandt, så hvordan kan mit og alle andre udseende nogensinde blive afgørende for noget som helst. I get it not.

Om så regeringen bestod af 20 mandlige ministre. I couldn´t care less. Virkelig!

Så hold nu OP med at hidse jer op over at der ´kun´ er 7 kvinder tilstede i den nysatte regering. Det er da bedøvende. What really matters er hvem de 20 personer ER! IKKE hvilket køn de har!

Kh en kvinde med både bryster og lyst hår, men som er træt af kvotaer og fjollede kønskampe.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

1 kommentar

  • Mette

    Oh my god, jeg læste overskriften som “kønsvorter” 🙈 Det er alt for tidligt om morgenen til at løse blog ubenbart.. 🙈

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære dig, der overfusede mig idag på p-pladsen foran Meny!