En lortenat

Iværksætteri -Forretningsplanen

Min partner in crime, Loui og jeg. Har nu været igang siden 6 oktober med vores idé. Jeg skal nok fortælle hele historien en dag. Den er ret god. Synes vi selv. Hver gang vi taler med nogle om den (idéen), er de imponerede over hvor langt vi er nået. På så kort tid. 

Men det er nok vores fordel. Vi er sygt effektive. Så til trods for at vi har været ramt af en tur til Thailand og en omgang Salmonella. For jow, det VAR salmonella. Så har vi nu en næsten færdig (så færdig som sådan en nu bliver) forretningsplan.

Og det føles ret godt. Jeg kan varmt anbefale at man sætter sig ned og laver en sådan, hvis man selv går med tanker på opstart. Især hvis man er flere. Det er mega rart at have samlet alle beslutninger, idéer og strategier ét sted. Et overblik man er enige om.

Vi har lavet os selv en deadline, så imorgen skal den være done til kl 1200, hvor vi sender den til en Business Angel. Altså en investor, som de også hedder. Vi har møde med ham på torsdag i næste uge. Ikke som sådan fordi vi ønsker en investering. Endnu. Men vi har enormt meget brug for hans sparring og feedback. Og det ville da være rart at høre OM han ville investere i os.

Kryds fingre!

ivaerksaetter

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lortenat