Vi går i parterapi

Invitation til gyser aften i teateret!

For præcis et år siden var jeg inviteret i teateret for at se en gyser af søde Mette Marie. Læs hér hvad jeg tænkte.

Hånden på hjertet, jeg var skeptisk.

Bevares, jeg glædede mig til at komme i teateret, jeg elsker at gå i teateret. Men ligefrem at blive skræmt og forskrækket på teater?! Arh! Det måtte man længere ud på landet med.

Men jeg skreg. VI SKREG! Det var så sindssygt godt, gennemført, og spillet, at jeg vil anbefale ALLE at få den oplevelse med i livet.

Så da Anders (skuespilleren og idemanden bag) skrev til mig og spurgte om vi skulle lave en Designed Learning / Karmamilli aften? Var jeg ikke sen til at svare “JA SGU”.

Og det er så på onsdag kl 19.00 på Zangenbergs teater på Frederiksberg i København. Og der er stadig billetter. Og jeg har brug for hjælp til at få fyldt de sidste pladser ud.

Men hvordan får jeg billetter?

Skriv til en mail til mig på karmamilli@gmail.com hvem du/I kommer (eller i kommentarfeltet herunder), og så sørger jeg for at der ligger billetter klar til jer i døren:-). I betaler blot 60kr når I kommer (vi har desværre ikke råd til at give. Endnu.). Men det er jo nærmest det samme som 3 plader Marabou.

Til gengæld lover jeg I får en oplevelse I aldrig vil glemme. Og der er bobler og vip interview hvor Anders (skuespilleren) stiller mig og Loui (min partner i Designed Learning) spørgsmål efter forestillingen. Og vi ANER ikke hvad han spørger om.

Tidspunktet er kl. 19.00, men kom lige en lille smule før, så I kan få gode pladser, og så er vi færdige igen senest kl. 21.00 med boblerne (som er på teaterets regning. TAK:-)).

Vi vil ELSKE at se jer, og jeg håber MEGET I vil hjælpe med at støtte op om det. Og ja, jeg er sent ude med dette blogindlæg. Men jeg har simpelthen haft så rigeligt om ørene med produktlanceringer og messer, så nu blev det altså først nu. Håber stadig I har lyst:-).

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi går i parterapi