10 tips til den gode børnefødselsdag

Hvor svært kan det være… noget om en fondant kage og en hård fødsel

kageJeg sidder i A-toget. Det holder stille på Hovedbanegården. Den klassiske bip lyd har lige vækket dem der måtte være blundet hen, og togdørene åbnet sig. Jeg sidder i stillezonen og mærker den kraftige duft af McD der langsomt breder sig. Det gør den altid på Hovedbanegården.

Jeg elsker denne her togtur. Om morgenen cykler jeg langs med Hareskoven hvor duggen stadig hænger så tungt i træerne at man altid får fugtige kinder. Jeg stiger på toget som én af de første, idet linien starter blot to stop før Hareskov. Så ulig mine erfaringer fra Brønshøj, er der rigeligt med plads til min cykel. Jeg sætter den i spænd i gribearmene. Og finder en plads ved vinduet i stillezonen. Jeg åbner internetdelingen fra min tlf og starter med at arbejde. Stille og roligt. Rundt omkring mig myldrer folk ind og ud. Måske de står som sild i en tønde. Måske de spiller cykeltetris. Måske de skændes om hvorvidt folk uden cykler overhovedet må være i vognen tilegnet folk med cykler. Jeg har været der mange gange. I de 7 år jeg boede i Brønshøj, var jeg en del af cykeltetrissen. Men nu kan jeg stikke de hvide Iphone høredutter i ørene og smække op for, hvad imorges endte med Boyz II Men (retro I know), og være ligeglad med verden omkring mig.

Om eftermiddagen gentager det hele sig. Og jeg er vild med det.

Idag, har jeg knoklet løs på job. Så mit hoved er mættet af arbejde. Tilgengæld har jeg et kæmpe behov for at blogge. Så muligheden må ikke løbe forbi min snude. Jeg har Whitney Houston på fulde hammer i øregangene. Det føles fantastisk. Solen skinner. Min cykel står og hygger sig med 12 andre, i et cirkus jeg ikke gider at tage stilling til. Og jeg sidder i en stillekupé og blogger.

Øv hvor blev jeg sulten dér. Sidemanden har lige hevet det lækreste pølsehorn fra 7/11 op af en pose. #kugodt!

Det jeg egentligt ville fortælle jer, og det overskriften lægger op til, er min weekend. Den er for længst forbi. Men den har brændt sig ind på alles nethinder.

Vi holdt vores allerførste børnefødselsdag. Noget der af mange omtales som en hård fødsel. Især da vi fortalte at vi havde inviteret 20 børn under 5 år. Med en markant overvægt af drenge. GIIIISP!

Jeg havde lagt en plan, som I kan læse om hér (sammen med 9 andre tips til en god børnefødselsdag).

Og det gik over al forventning. Ja det gik faktisk skide godt! Dagen efter fik vi familien på besøg til brunch, og til det arrangement havde jeg bagt en kage.

En kage August bestilte for omtrent et år siden. En helt særlig kage. En KOMOUEEN (red.: McQueen) Kage! Og nu hvor jeg selv havde spurgt, måtte jeg leve op til det. Så jeg satsede højt og bagte en Komoueen kage, med inspiration fra diverse pinterest billeder.

Jeg har før lavet en Fondant kage og man kan læse mine råd til dét hér. Opskriften på selve kagen var en anden i denne omgang, der brugte jeg nemlig denne med stor succes.

Jeg siger jer han blev glad. MEGA GLAD! Og så er jeg glad.

Nu rammer mit tog snart Hareskov stoppet. Det er mit clue. Jeg skal hjem og spise mad med min far, hans kone og mine to børn. Så jeg vil hoppe af igen og ønske jer en skøn onsdag.

KLEM C -Og nu til billedspam fra virkelig vellykket fødselsdag!

dsc_0381 dsc_0386 dsc_0378 dsc_0389 dsc_0391  dsc_0408 dsc_0410 dsc_0427 dsc_0434

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

 • Emilie

  Stort tillykke med din søde dreng 😍
  Hvor er det nogle dejlige billeder! Han blev jo så glad ❤️ Dejligt skriv, har manglet dig. Så godt du tilbage 👍🏼😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Årh hvor er du sød. og TAK!!! Jeg tror han blev mægtig glad!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonni

  Sikke en flot kage! 😍
  Tillykke med de 5 år. Han ser dejlig stolt og glad ud. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   ÅRH TAK! Både for det ene og det andet! TAK! Han var Så stolt!!!! Helt ind i hjertet!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 tips til den gode børnefødselsdag