Pandelapper og trodsalder

Hvem er jeg med ét ord (og et cirkeldiagram)

I går på min Instagram stillede jeg et spørgsmål. Jeg bad om, om de der følger med derinde, ikke nok ville skrive dét ord de tænker på, når de tænker på mig. Jeg håbede sådan at bare en håndfuld ville lege med. Og det må man sige var tilfældet. Jeg fik over 100 svar.

Jeg vågnede altså helt blown away op, til en proppet IG indbakke med nice ord. Om mig!

En seriØS fed følelse at starte dagen på.

Og så kom ingeniøren op i mig, og der gik Excel i den…. For jeg havde brug for at strukturere alle de fine ord. Og det kom der nedenstående ud af… Jeg har valgt at lave en top 9 med de gengangere der blev nævnt flest gange (se cirkeldiagrammet), og så remse resten af ordene op efterfølgende.

Der er særligt et par af dem jeg er ret pjattet med (udover at jeg er vild med dem alle sammen). Men hvis jeg skal fremhæve et par stykker, så er det at min energi og mit humør smitter, at mange synes jeg er en herre sej og en bad ass mom (det er ikke altid det føles sådan, nemlig), og at jeg er ægte og reel. Ja og så er der nr. 34 og 43. I really like!

Ahrmen, jeg får bare så mega meget optur over den liste! Og over jer!

Åndsvagt meget tak! Tak fordi I ikke lod mig hænge og gav mig en high five, da jeg satte hånden i klaskehøjde.

TAK FOR JER! Jeg vil fortsat gøre mit ypperste for bare at være mig! Være ægte, smilende, passioneret og skør! Ja bare være mig 100% og altid.

Hav en fremRAGENDE påske.

//C

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

  • Kan se, at mine ord var ‘ligesom’ alle de andres. Tillykke med det.
    Men hej hvor er den fine gul-hvide jakke på billedet fra? 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kim

    Hvor er du dejlig! Jeg ville ikke kunne begrænse mig til er ord om dig – der er mindst ti på listen der er så spot on❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandelapper og trodsalder