2 SUPER gode råd, til barn nr. 2

HVAD VILLE DU SVARE? EN BLOGLÆSERS BEKENDELSER… #10 -JOAN FRA GRENAA

Så er vi nået til sidste indlæg (for nu) i en Bloglæsers Bekendelser. Men fortvivl ikke. Jeg har en ny ide i ærmet. Den er under udvikling, og ser (forhåbentligt) dagens lys i næste uge.

Men idag skal det handle om søde Joan, med de virkelig blå øjne. Jeg er personligt vild med hendes fødselsdagskoncept under svaret “hvad hun er vild med”. Det skal jeg så meget kopiere. TAK.

Og så måtte jeg grine højt over hendes “FANG NISSEN”. Kan forstå de stadig driller dig.

Søde læsere mød Joan. Joan mød mine søde læsere.

d-3-2

Jeg blev født… i 1988 ved et kejsersnit. Intet drama. Jeg var vist bare en rimelig stor baby (4510g og 55cm).

Jeg har ….. en søn på 10 måneder, som vokser alt alt for hurtigt! Han skal snart starte i dagpleje og så er det på arbejde med mig igen.

I mit hjem bor vi….. min søn, min kæreste og mig i et helt almindeligt parcelhus i hvad man for størstedelen nok vil kalde et pensionistkvarter. Der er i hvert fald mange, som stadig bor i samme hus, som de byggede i 1970’erne. Det er altså hyggeligt!

Som i øvrigt ligger….. tæt på skov og strand helt ud på spidsen af næsetippen af Jylland (Grenaa).

Min livret er… Uh der er altså meget. Men mors mad hitter altså altid, og hvis der er waldorfsalat til, så er jeg solgt.

Som leder mig direkte videre til, i min bland selv pose ligger der altid…. Vingummiferskner og chokoladerosiner (dem kan jeg ALTID få lov til at beholde selv, hvorfor forstår jeg jo ikke, de er jo MEGA gode!). Og så skal de der finder på slikvarianter altså lade være med at finde på noget så grimt som at putte chili i vingummi! Det er en virkelig dårlig oplevelse i bland selv posen!

Jeg er ustyrligt bange for…. Haunted houses… jeg er SÅ nem at gøre forskrækket. Har endda præsteret at mine kontaktlinser poppede ud af øjnene på mig af skræk under en tur i the London Dungeon til stor morskab for min kæreste og svigerfamilie…Totalt irrationelt!!! For jeg VED jo godt, at det ikke er rigtigt…

Tilgengæld elsker jeg…. at have fødselsdag!! – Det er da det bedste, og jeg har faktisk holdt fødselsdagsUGE for mig selv i mange år. En hel uge hvor jeg bare forkæler MIG… Det kan altså klart anbefales!

Jeg er VIRKELIG god til at…. at være kreativ, og det sker højst sandsynligt i et stort kaos af en masse kreativt rod. Pga. en rygskade kan jeg desværre ikke være kreativ i særlig lang tid af gangen, så derfor har jeg heldigvis et kreaværelse, hvor jeg kan lukke døren.

Men kan for fem flade ikke…. gribe eller kaste en bold. Jeg har endda været mikrospiller (så er man vel omkring de 5-6 år) og allerede dengang kunne de se, at det ikke ville nytte noget at lade mig fortsætte!! Jeg er dog faktisk som voksen blevet skamrost af min nevø for at gribe en bold, han kastede til mig… Han råbte: ”FLOOOOOT MOSTER!!!” Og han mente det virkelig… Han var 3 år…

Sidste gang jeg var pinlig…. var da jeg i søvne (på min svigerforældres sofa) sparkede ud i luften som om jeg løb og råbte: ”FANG NISSEN”…  det er efterhånden rigtig mange år siden, men jeg bliver da stadig spurgt en gang imellem, om jeg har fanget ham.

Mit bedste ferieminde var da…. jeg var 3 måneder i USA og hjalp til med at sy kostumer på en teater festival. De har altså bare et helt andet budget til sådan noget end herhjemme! Det var så fedt at være en del af, og jeg lærte en hel masse.

Min største drøm er…. at leve lykkeligt til mine dages ende med min kæreste og søn. Ret cheasy og corny, I know. Men det er det ultimative for mig at kunne se min søn vokse op som et helt menneske ud fra den kærlighed, min kæreste og jeg giver ham hver dag.

img_5312

Da jeg var barn ville jeg være….. tøjdesigner og jeg syede konstant nye outfits til mine barbiedukker af stofrester på min mors symaskine. Fra tubekjoler til bukser og pelsfrakker…

I dag er jeg…. Skrædder/syerske på et lille værksted, hvor opgaverne er vidt forskellige. Og så er det helt fantastisk, når der kommer nyt stof/knapper/tilbehør til butikken. Så hopper den lille kreative pige op og ned inden i mig og klapper i sine små hænder, mens den voksne mig udadtil prøver at beherske min begejstring en smule 😉

Mit yndlingskluns….. jeans, t-shirt og en cardigan – det er bare så nemt, hjemme er det dog hyggesweatbukserne, som kommer på og allerhelst kærestens!

Når jeg har svaret på disse spørgsmål skal jeg…. kigge lidt på min søns fastelavnskostume, han kravler endnu ikke, så mor her har bestemt, at han skal være skildpadde… onde mor haha…

img_5408

Jeg elsker at læse disse blogs… det er faktisk lidt forskelligt, hvad jeg er i humør til, men jeg fortryder aldrig at have læst med på Karmamilli.dk, sneglcille.dk, canabuttenshon.dk og denkreativesky.dk

Hvorfor jeg læser med på dem…. Fordi det er fedt at følge med i andres liv og måde at gøre tingene på og samtidig få lov til at følge med ”backstage”, hvor alt kan ske. Elsker at kunne grine med af hverdagssituationer og samtidig blive inspireret til, hvordan man kan være mor/kæreste/kreativ.

Mit bedste råd til nybagte forældre…. husk at der IKKE er EN måde at gøre tingene på, og at baby godt kan vente 5 sekunder, og verden dermed ikke går under, hvis farmand ikke lige gør det samme eller lige så hurtigt som mor. Det tog et stykke tid at lære, og det kan stadig være svært at huske efter 10 måneder!

Vil du læse mere? Så klik dig igennem nedenstående.

En Bloglæsers Bekendelser #1 -Camilla fra Brønshøj
En Bloglæsers Bekendelser #2 – Maria fra Viborg
En Bloglæsers Bekendelser #3 – Michelle fra KBH SV (Opvokset i Varde)
En Bloglæsers Bekendelser #4 – Julie fra Randers
En Bloglæser Bekendelser #5 – Tanja fra Holbæk
En Bloglæsers Bekendelser #6 – Tina fra Herlev
En Bloglæsers Bekendelser #7 -Julie fra Ørum
En Bloglæsers Bekendelser #8 -Tine fra Holbæk
En Bloglæsers Bekendelser #9 -Louise fra Odense

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 SUPER gode råd, til barn nr. 2