Så er vi på vej....-uden Anna

Historien om Brylluppet, Flasken, Billedet og Kjolen der blev glemt!

Min mor, mig og så min forlovede.

Min mor, mig og så min forlovede.

WOW – OMG – HALLELUJA – JESUS MARIA – AVE ET ELLER ANDET – SIKKE EN FEST! Sikke en weekend! Med følelserne uden på tøjet, 10 kg lak i håret, 23 hårnåle, Eyelash Extensions og fake tan, har jeg haft den bedste weekend i umindelige tider.

Min bror og hans smukke kone. Hår og Makeup er af #lilliancph

Min bror og hans smukke kone. Hår og Makeup er af #lilliancph

Min bedste ven er blevet gift. Min lillebror! Et menneske der har kendt mig hele sit liv. Et menneske der udover mine 3 herhjemme, betyder ALT i verden for mig! Er blevet gift! Dét er stort! Virkelig stort. Tror nærmest ikke det kan blive større. Jeg føler at jeg i lørdags gav min bror væk til den dejligste pige. Åh en kærlighedsfest. Jeg vil os´ giftes! Det var så vildt og stort og følsomt og alt muligt. Jeg har svært ved at få det ned i ord. Det vrimler bare ud. I må have mig undskyldt.

Vi har nu fået puttet begge unger, jeg har hældt en pose Haribo op i en skål og sat mig ind i mit Emil fra Lønneberg værksted. Mit univers. Min blog. For at fortælle jer en historie….

De smukkeste mennesker. Hår og makeup #lilliancph, kjole er fra Nicolai-brudekjoler.dk

De smukkeste mennesker. Hår og makeup #lilliancph, kjole er fra Nicolai-brudekjoler.dk

Historien om Brylluppet, Flasken, Kjolen og Billedet der blev glemt!

Det var sent torsdag aften. Bastian og jeg tog en masterbeslutning. Vi ville køre til Horsens allerede fredag. Klokken 16 forlod Forden, Brønshøj. Fyldt til randen med Kys og Klap kager, kjoler, 20+ rene underbukser (nogen øver sig stadig), brun på dåse (in case det fake skulle lække), hårnåle (1 milliard), iPad, 2 børn i ulvetimen og 2 voksne uden frokost (DUMT!). Forventet ankomst i Horsens kl 18.30. Aktuel ankomst kl 20. Mere DUMT! Men vi overlevede og Horsens havde bagt pizza!

Nu skulle den store prøve stå. Kunne Anna tage flasken? Katja blev udstyret og gik i krig. Men efter 10 min. kunne moder (og fader) hjertet ikke rumme mere. Anna fik sin vilje og sin pat. ØV! Med ØV på! Projekt flaske var på vej i vasken. Sidste skud i bøssen skulle blive lørdag morgen. På dagen. Med en forhåbentligt veludhvilet baby og ikke ALT for sulten. Inderst inde havde jeg dog besluttet mig. Anna måtte med til bryllup. Bevares, hun er rigtig GOD til at være med til bryllup. Hun har prøvet det før. Men man er bare ikke til stede på samme måde, når man sidder i et mødelokale og ammer under middagen. Det er man bare ikke.

Lørdag morgen! Anna pigen vågner kl 6. Fårk altså. Bliver nødt til at amme hende. Kan ikke vække hele hytten. Jeg selv er MEGA træt. Det er ligemeget. Op med Anna og ud af værelset så August og Bastian kan sove videre. Kaffe. Mig, Anna og så hunden. En baby er alt for tidligt oppe når en baby har brug for sin første lur kl 7.30… Og så vågner den store. 7.40. God timing. Kaffe. Mig, August og Bastian. Vi gjorde klar til flasken. Ærligt. Jeg troede ikke på det. Ikke længere. Anna vågner kl 10. Hun får flaske. Af Katja. Hun spiste med lidt kamp 50ml. HURRA!  Jeg var ikke helt overbevist. Men fandt lidt af troen tilbage. Anna bliver lagt på spisebordet, på en dyne og leger med en uro. Flaske står ved siden af og jeg sidder og drikker. Nu på 3. kop kaffe. Uden at tænke napper jeg flaske og stikker den i munden på pigen. Hun spiser! Og hun bliver ved. Hun sutter rigtigt. Og synker. Hun SPISER! Og hun er ikke sur. OVERHOVEDET! WTF!

“Vi gør det Katja!”, “Vi gør det sgu”. Sagde jeg.

Vi pakkede baby A sammen og vinkede farvel.

Og SÅ græd jeg! Som pisket. Søde August kigger på mig “Er du ked af det mor?”. “Lidt skat, jeg elsker bare Anna og savner hende allerede. Ligesom jeg savner dig når du ikke er hos mig”. August: “Det er ok mor. Jeg elsker os Anna”. Åh gud, så græd jeg lige LIDT mere.

Kan man komme for sent til sin brors bryllup?

Jeg tog mig sammen. Fik sat håret. Er ikke en ørn til sådan noget. Men havde (for første gang og IKKE sidste) fundet denne smarte tutorial på nettet. Og det gik. På med kjolen. August i tøjet. Han skulle med til vielsen og passes af babysitter i Haderslev. Tage billede af outfit. Jeg nåede sågar at smide et indlæg på bloggen. Ud ad døren og afsted. GPS havde sagt 1.30 time til Haderslev. Kendte på omegnen havde sagt 1 time. Vi kørte 2 timer inden. Vi var i god tid. Troede vi. Der blev grint, joket og hygget i bilen. De første 30 min. Jeg kører, som jeg plejer, hele huskesedlen igennem i hovedet. Pung -Tjek. Tlf -tjek. August tøj -Tjek. Hårlak -Tjek. Sko -Tjek. Kjole….-IKKE TJEK!

“SHIT, FUCK, SATANS, POKKERS, LORT, PIS”. Vi har glemt min kjole! Det skete bare ikke. I en forvirrende diskussion. Alt imens Bastian forsøger at vende bilen nordpå. Får vi kalkuleret os frem til at vi kan nå det med 1 min. i buffer! Vi gør det. Vi kører tilbage til Horsens efter min kjole! Hurtigt. Meget hurtigt. Ikke for hurtigt. Ok jow, måske lidt. Vi når det. Vi taler ikke sammen. Men vi når det. Vi løber ind som et andet swatteam. Den ene tager sig af alarmen. Den anden af døren og kjolen. Og ud igen. Sydpå mod Haderslev.

VI NÅR DET!

KØ! I Kolding.

Vi når det ikke! Ej det kan man ikke. Komme for sent til sin brors bryllup. Men vi var ikke de eneste. Langt fra. Desværre havde rigtig mange gæster siddet i kø på både Fyn og i Jylland. Så med det in mente, lidt dryp fra himlen, og min bror i røret. Blev vielsen udskudt en lille smule. PHEW! Sved af panden.

Vielsen var nu skubbet til 14.50. Vi ramte Tørning kl 14.43. BUM! I goooood tid. Vi talte ikke sammen fra Kolding til Tørning. Og jokes, hygge og grin havde vi efterladt nord for Kolding. Men vi nåede det! Og de blev gift de søde og smukke mennesker.

Næste ulvetime kom efter vielse. Jeg skulle både ordne gaven, skifte tøj, sige farvel til August og tude igen (åbenbart). Så jeg glemte det. At tage et billede af mit outfit. Da det endnu ikke var brugt!

Note to self. Tag ikke `Få stilen billeder´ efter midnat. SLET ikke kl 3.30!

Men det slår ingen mand af hesten. Eller kvinde af dansegulvet. Åbenbart. For kl 03.30 fandt jeg min `ædru´ (NOT) kæreste og bad om ikke han ville tage et billede af mig til bloggen. God idé. At the time… Nedenstående serie af rystede, uskarpe, lidt skæve, folk danser ind foran billeder, er hvad det er blevet til. So SORRY! Resten må I tænke jer til. Indtil jeg måske finder nogle bedre på andres kameraer.

Er du klar skat?

Mig: “Er du klar skat?”

Nu snurrer jeg!

Mig: “Nu snurrer jeg!”, “Er du klar?”

Min bror laver Photobomb

Min bror laver Photobomb

Nu ER du klar ikk´?

Mig: “Nu ER du klar ikk´ skat?”

Her prøver jeg at overbevise de andre på dansegulvet om at jeg lige skal have lavet fotosession...

Her prøver jeg at overbevise de andre på dansegulvet om at jeg lige skal have lavet fotosession…

WP_20150816_01_34_39_Pro

Nu er det vidst mig der ikke er klar…

WP_20150816_01_34_36_Pro

Ved snart ikke hvem der er mest fuld. Mig eller fotografen…

 Vi må hellere tage hjem. Vi skal op om 5 timer…

Kl 4 noget...- på vej hjem i bussen. Jeg er så stadig i hopla!

Kl 4 noget…- på vej hjem i bussen. Jeg er så stadig i hopla!

Kl 4-noget, satte B og jeg os i bussen i fuld hopla. For at sove før hovedet ramte puden på Hotel Norden, måske omkring kl lidt i 5… kl 9. Op igen. Jungerne var ved at tage livet af mig. Og vi skulle til morgenmad og se August igen kl. 10. Den der følelse af sand i øjnene. B52 og Hvide Russere i munden. Håret der stadig sidder (fremagende hårlak). Seriøst ømme fødder. Og hævede. Og lettere rysten på hænderne. Det er VIRKELIG lang tid siden jeg sidst har haft det sådan. Som i, jeg har ikke drukket i 3 år. Nærmest.

Hvordan havde børnene haft det?

August havde sovet 4 timer. Kl. 1 var han vågnet og havde savnet sin mor. For så at se tegnefilm hele natten. Lille pus, altså. Men han er ok. Træt, men ok:-). Anna Banana havde haft en fest, havde lappet flaske i sig, både kold og varm og havde sovet igennem til kl 7. Begge unger sov fra Horsens til Brønshøj. Og B og jeg gik i brædderne kl 21.30.

I dag holdt August fri med mig. Med Brio, træstammer på Lagkagehuset, togkørsel, cykling og legeplads fest. Så dejligt.

Næh en sten. Mange sten!

Næh en sten. Mange sten!

Dem må jeg have med hjem. I lommen. "Mor vil du have nogen?"

Dem må jeg have med hjem. I lommen. “Mor vil du have nogen?” #Lifewithboys

Han er den eneste der må stjæle min træstamme!

Han er den eneste der må stjæle min træstamme!

Nu vil jeg trisse i seng og sove 5 kvarter i timen. Hvis I har læst med helt hertil, tager jeg hatten af. For fornemmer at dette er blevet mit hidtil længste indlæg.

Klem kærlighedsramte Mama C.

p.s. jeg pønser på et indlæg `Sådan fik vi baby A tilbage på flasken´

Smid en kommentar (jeg elsker det)

 • Jeg læste det hele – men jeg tror næsten jeg holdt vejret fra “vi glemte kjolen og sove 5 kvarter i timen”. Damn, det er en frisk weekend! Bryllupsfester er dog de bedste i verden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk snur i den kjole! Og åh – hvor er de et smukt brudepar!!
  Tillykke med dem, og godt i nåede det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   ÅH TUSIND TUSIND TAK!!!!! Og ja, HELT ENIG. SÅ SMUKKE!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er vi på vej....-uden Anna