Et MIRAKEL på julenat! Og sådan fejrede vi jul.

Fødselsdag og konkurrence

fødse7Jeg har fødselsdag! Og jeg elsker det! Jeg bliver 25 (igen) og det føles vidunderligt!

Kan I se forskellen?

FØDSEl2

33 år

FØDSEl

34 år

Ja! Vinen er blevet hvid. Jeg er helt klart os´ blevet bedre til at få mig selv i midten af billedet. Er der måske en enkelt rynke mere? Syns os jeg ser lidt tyndere ud? Eller tykkere?

I don´t care. Jeg elskede at være 18. Men ikke for noget i verden, om jeg gad være det igen. Eller 25.  Eller 30, det sku´ da lige være for at få den fede nytårsaften én gang til #partyofthecentury. Jeg er vild med mit liv. Lige nu. Faktisk er jeg typen der lidt glæder sig til fremtiden. Til at blive pensioneret og opvartet af de børn jeg p.t. opvarter. Men lige nu har jeg det godt. Lige hér.

Hos os holder man fødselsdag med sang, flag og mysser på sengen. Samt omelet, kaffe og kage til morgenmad.fødsel3

I år kom der ingen gæster. Istedet kørte vi et smut i Lyngby Storcenter. Sammen med resten af Sjælland (DOH!). For at lave… absolut intet. Det gjorde vi i 50 min. I Føtex. For at køre hjem igen. Og samle Lego.

Det gør ingeniører åbenbart når de har fødselsdag? Technics Lego.

Aftensmaden? Sushi og kølig hvidvin. But off course. Sidstnævnte ryger ned i litervis for tiden. Nogen har pakket patværket væk og lukket kantinen. Så nu er der ingen grænser for mængden af tun, alkohol og panodil der ryger indenbords. Længe leve friheden.

Lagkage? JA DA! Hos os har INGEN den samme smag i lagkage. INGEN. Jeg kører den komplette børnestil med banan, kagecreme, billig jordbærsyltetøj, hvid glasur og vingummi pynt. Bastian er til alt med mørk chokolade, marcipan, marengs, flødeskum og sprut. August? Keep it simple. Kalder vi den. Kagebunde, hindbær og vingummi på toppen. SLUT. fødse8

fødsel5

Løsningen? Vi bruger en lille udstikker og så laver vi mini lagkager istedet. Én til hver. Det er sgida smart!!! Og man gør det helt selv. Et hit hos de små. Sku´ jeg hilse og sige.

KONKURRENCE!!!

Og så har jeg p.t. den BEDSTE nytårskonkurrence igang på Instagram! Man kan vinde intet mindre end min seje brors design. SKYND jer over og deltag! Vi trækker en vinder imorgen aften! Selve deltagelsen er hos min partner in crime @homebyfie.

Og følg mig gerne på Facebook:-)

Nyd jeres aften. Og de 2 sidste dage af 2015. Se en film, spis en lagkage, eller drik bare lidt vin.

Nu vil jeg hoppe tilbage til Lego. Det laver jo ikke sig selv.

KÆMPE KLEM MAMA C

2 kommentarer

  • Loui

    Stort tillykke igen! 34 rocks…håber jeg : ) smadder god ide med kagerne – der er taget mentale noter. Kram

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et MIRAKEL på julenat! Og sådan fejrede vi jul.