En ny æra🐰🌳🌲🌿

Ét år med Nilens Jord produkter…. om jeg kan mærke en forskel?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

{Reklame} I et år har jeg kun, og udelukkende, brugt Nilens Jord produkter i ansigtet. Intet andet (altså, lige bortset fra solcreme, men det har sgu været begrænset hvor meget behov der har været for den). Mit ansigt er derfor, i et år, kun blevet smurt ind i Nilens Jord produkter, som serum, cremer, foundation, og makeup.

Hvordan er det så gået?

Jeg var lidt spændt på at se om det gjorde en forskel. Om jeg kunne mærke noget anderledes ved at bruge produkter der er 100% allergivenlige. I teorien, burde jeg kunne mærke noget nyt. Men stemte teori over med praksis?

Det ved jeg nu.

For at sætte scenen, spoler jeg lige tiden nogle år tilbage. I 30 år har jeg hver vinter, så sikkert som AMEN er i kirken, fået mange røde og meget tørre plamager på kinderne. Som i, en makeupartist i en Matas butik sagde engang til mig “ALTSÅ! Jeg synes jo røde kinder er SÅÅÅÅÅ charmerende, meeen jeg lægger lige lidt meget foundation på dine…..”

I kid you not. Det kan tælles på to fingre, hvor mange små røde tørre pletter jeg har fået over de seneste 4 årstider. Det er fanme nye boller på suppen. Boller jeg virkelig godt kan lide. HØHØ. Og jeg er ikke i tvivl om at min hud ELSKER mig for ikke at smøre parfume og andre allergifremkaldende produkter i ansigtet. Og når min hud elsker mig? Elsker jeg den.

Helt seriøst jeg har babyblød hud i ansigtet, as we speak! Det er ret luksus!

Og en meget uvant følelse.

Og så har jeg fortsat MEGA optur over at priserne på Nilens Jord, ligger på et leje hvor de fleste kan være med!

Ja, jeg har fået (næsten) det hele i gave, men…

Jeg er så svineheldig, at jeg er ambassadør for virksomheden, og derfor får jeg mange af produkterne tilsendt i gave. …men jeg er heller ikke et sekund i tvivl om, at den dag hvor jeg ikke måtte få dette længere? Så står der stadig Nilens Jord på alle mine ansigtsprodukter og -hylder derhjemme.

Det er et af den slags forhold, der kommer til at vare MEGET længe! Håber I tror på mig. Reklame eller ej. Jeg gør jo virkelig en dyd ud af, både at skrive ærligt, og kun give mit besyv positivt med hvis jeg kan stå inde for det (og har prøvet det). Og ét år!?! Der lærer man et og andet, Niller! (Nilens Jord, Nillers Jord… got it?!!?). Sorry der er gået fredag i mit tastatur…

Ps. Og så har Nilens jord virkelig nailet den med de nye forårsfarver, især denne neglelak, denne Pretty Lips, og denne øjenskygge, som linker direkte ind til mine favoritfarver.

TGIF!

ROGER!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny æra🐰🌳🌲🌿