Tips til drillenisserier

Er du stolt af nogen?

nobs9Der er ét menneske i verden der kender mig, bedre end jeg selv. Ét menneske i verden som har fulgt mig igennem tykt og tyndt. Èt menneske i verden for hvem jeg altid har været. Èt menneske i verden der er min lillebror. Og hold op hvor er jeg stolt af ham!

Ja for helvede vi har skændtes. Og ja, han har siddet klistret til min dør med omvendt glas for at få et sneak peak af veninde sladderen. Og ja jeg har klædt ham i kjole. Og lokket ham til at spise jord.

nobs8

Det er mig til højre. Sku´ man være i tvivl…

Men hold nu fast hvor jeg elsker det menneske han har været og ikke mindst er blevet!

Da jeg startede min blog ringede han.

“Søs, det er så sejt det du har lavet. Men du ved jeg er en meget privat person. Så vil bare lige høre om du kommer til at skrive sådan en masse om mig? For det ved jeg ikke helt om jeg kan finde ud af.”

Det er min beslutning at blogge. Ingen andres. Så hvis folk siger sådan til mig. Er det ligemeget HVOR mange indlæg jeg har lyst til, skal handle om dem. Så respekterer jeg det. Selvfølgelig. Men nu har jeg fået lov.

For han er så pisse dygtig og ferm at det halve ku´ være nok. Han gik imod strømmen. Droppede ud af 2.g og blev håndværker.

Men det var ikke målet, kun vejen.

“Søs, det er så hammer kedeligt at sætte gipsplader op. Ligeså snart jeg kan. Så starter jeg sgu mit eget! Jeg vil være designer.”

Min lillebror. Altså ham, der har gravet æg ned i haven for at gro kyllinger. Ham der er 3,5 år yngre end mig. Ham jeg fik til at æde en hel pakke tyggegummi. I ét hug. Ham der fik bronzemedalje da han afsluttede tømrer uddannelsen. Ham der lige har giftet sig med den smukkeste kvinde. Ham der er blevet far til 2 vindunderlige unger. Ham? Han har sgu gjort det.

STARTET SIG EGET DESIGNBRAND!
– NoBS-

stof

Christoffer med NoBS på standen @Finderskeepers

Det er så flot at jeg revner af stolthed! Han er så inspirerende at være sammen med. Og man får lyst til, at han skal lave 1 milliard ting til én. For det er ikke så meget det at han har fået CVR nr. Eller det er det også. Men det er denundelynme også dét han har fundet på.

-Nu kommer der altså lidt billedspam!-

En magnetisk multiskinne. Ikke nytænkning. Retænkning. På den fede måde. I fredags tog vi vores gamle knivmagnet ned. Hvilken øjebæ. Egentlig. Hvorfor i alverden har man ikke tænkt på at gøre dén lækker? Det er der så nogen der har. Også andre end min bror. Men Christoffer (og hans Mike) har så taget skridtet videre og gjort den til noget der kan det hele. Ikke kun i køkkenet. Og nej, så pænt og nyseligt er vores køkkenbord… Hmm. Aldrig.

nobs nobs3 nobs7 nobs4 nobs 2

Træet er så blødt at røre ved at man nærmest glemmer det er træ. Når man kører fingrene henover slibningen, og lukker øjnene, er det som smør. Eller endnu bedre. En blød lille babynumse. Det er så vildt at man kan mærke hvordan de har kælet med detaljen. Alt er håndlavet. Og det ses! Og mærkes.

nobs6

Da han viste den til mig første gang var jeg solgt på 2 ting. Ikke knivmagneten. Eller knagerne.

“You had me at the iPad holder og karkludsholder.”

Sagde jeg til ham.

Jeg knuselsker, at vi har hele molevitten herhjemme. Det er så pisse pænt at jeg smiler når jeg kigger på det. Både fordi det ser frækt ud. Men os fordi det får mig til at tænke på min bror. Verdens sejeste bror. Som er så ydmyg og beskeden, at han ikke er typen der nogensinde kommer til at braldre ud til verden om hvor sej han er.

Men det var på tide at nogen gjorde det. Og jeg tager gerne én for holdet.

Hvis man er til video. Så har jeg fået vores mor til at lave en lille snas til jer hér.

Syns I os´ det er super pænt? Så skal I ikke snydes for link til hans Facebook (det har jeg sagt han skal ha´), Instagram (os´ det) og ikke mindst NoBS hjemmeside.

Jeg håber ikke jeg behøves at nævne at jeg hverken er sponsoreret, får penge eller affiliates for dette indlæg. Jeg er bare rævestolt. VIRKELIG! Min bror, Christoffer. Får ikke engang dette indlæg at læse førend jer andre. Så jeg er så spændt på at høre hvad han siger.

Er der nogen i jeres liv, som I bare er så stolte af? Helt ind i hjertet? Og tak fordi I læste med helt hertil.

Kæmpe klem Storesøster C der sidder med en klump i halsen. Af lykke.

“Stoffer! Jeg elsker dig!
Og håber du kan lide hvad du læser. For jeg er stolt helt ind i maven.
Over dig!!!”
/Søs

8 kommentarer

 • Majken

  Den person jeg er allermest stolt af i hele verden, er min mand! Det er af helt andre årsager end du skriver om her. Men relateret til dit indlæg, så er min lillebror igang med at uddanne sig til snedker, og jeg bliver også så stolt hver gang jeg ser de smukke ting han kan lave. Jeg glæder mig så meget til jeg en dag selv får noget, han har lavet med sine hænder. Og så tudede jeg lidt over det sidyste afsnit, du har skrevet – ægte (søskende)kærlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karmamilli

   Det kan jeg godt forstå!!! Og glad for at jeg ikke var den eneste der fældede en tåre. God aften lige på dig:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Majken

   Nå ja, glemte da helt at skrive at det ser virkelig fedt ud, det han laver. Måske kan det også komme på vores køkkenvæg en dag. Integreret iPad holder er jo genialt! I hvert fald har han lige fået en følger mere på instagram 🙂 også god aften til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karmamilli

   FEEEDT MAJKEN: og TAK! Det er os mega lækkert:-) Godt nytår:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  SÅ flot Christina, at du skriver og fortæller hvordan du har det. Er ret sikker på, at Christoffer er mindst lige så stolt af sin søster – DIG ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karmamilli

   Årh tak. Men han er altså os VIRKELIG dygtig!!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Thulesen

  Hvor er det smukt skrevet – sidder helt og tænker på mine egne dejlige søskende!

  god jul
  Hilsen Kirsten
  http://shitithoughtaboutyouagain.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karmamilli

   Årh hvor er du sød. Det var dejligt at læse. TAK for den kommentar. Det betyder enormt at du som læser kan li´ det. Især når det kommer så meget fra hjertet som idag. hav en fantastisk jul.

   KNUS C

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til drillenisserier