En sund mor med en numsemand

En raket i røven og nyt til soveværelset

Det er seriøst meget jord der skal væk for at grave en havetrampolin ned.

Det er seriøst meget jord der skal væk for at grave en havetrampolin ned.

Det siger lidt. Når de, selv i vuggeren, siger at August har UALMINDELIGT meget krudt in das ass. Men efter i går er det gået op for mig. Han har det sgu da´ it´ fra fremmede. SCHEISSE. Jeg indrømmer det blankt. Min søn og jeg er født med en raket i røven. Jeg har bare efter 33 år, lært at bruge raketen mere eller mindre fornuftigt. Som i søndags, da jeg brugte dagen og det fremRAGENDE vejr til at slå vores 1000kvm grund der kun består af græs. Grave halvdelen af et hul til en havetrampolin. Transportere 15 jordfyldte trillebører (siger man det sådan i flertal?) tværs over haven for at fylde et gammelt bed. Vaske og hænge 2 maskiner tøj op. Ja, man vasker lidt mere end vanligt for tiden med projekt smid bleen. Hvis du selv er i gang, så kan du læse vores 5 råd hér. Ja du må selvfølgelig os læse dem alligevel. Anyhow, alt dette krydret med diverse frokostsmøringer, lur-putninger, barnevognsrokninger, suttegivninger og amninger. Og så fik vi da lige gæster om aftenen også. I love it! Og jeg var ikke engang træt. Nuvel, min krop gjorde nuller naller, men jeg var spækket med krudt til jeg smækkede øjnene i, og faldt omkuld som en anden student efter 16 timer på ladet af en lille lastbil.

Skæbnen vil så at August har samme energi niveau. I have NOOO idea hvorfor nogen mennesker har mere end andre. Forskellen på charmetrolden og jeg er så bare at han er TO ET HALVT ÅR! Snart 3. Hold nu magle det kræver sin kvinde at holde trit med ham! Nu har vi så meldt ham til svømning for bare at give ham lidt kamp til stregen. Og hvor enhver anden ville gå LIGE i brædderne efter 1,5 time i svømmehallen inkl. svømning MED TØJ PÅ (en del af undervisningen sidst, jeg siger jer det er tungt) og en stor frokost. Så tog August da lige 40 runder om kogeøen og 20 min. syngning i barnevognen før Ole Lukøje omsider fik bugt med ham. På dét tidspunkt var selv JEG træt. JESUS, hvornår må man bruge sit avl til børnearbejde? Jeg tænker græsslåning og hækkeklip? Måske for hele vejen? Dét må da kunne gøre ham mør.

Og apropos energi. Så sover hele hytten p.t. og jeg er gået i surfer mode! Er vild med denne hjemmeside fra Berlin, www.junique.com. Så nu skal der shopes lidt lækkert lir til soveværelset. Syn´s det trænger til en refresh. Har købt fra dem før og de er skide søde. Og SUPER service mindede. Noget mange danske service ansatte brokkehoveder kunne lære noget af:-).

InstagramCapture_da729780-743d-4a8e-bf42-594b98dd3e68

“I´m sorry…” plakaten er fra www.junique.com. Og hænger, meget passende, i vores køkken;-)

Lækker plakat købt hos www.junique.com. Der hænger i vores entré.

Lækker plakat købt hos www.junique.com. Der hænger i vores entré.

Håber alle andre sover SMUKT!

Og husk nu at passe på jer selv og SMIL til en fremmed HVER DAG! Irma havde sgu ret, da de sagde det smittede.

KNUS C

Følg og få updates på Karmamilli.dk på:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sund mor med en numsemand