Tirsdags Tip: Babyrytmer og flytteovervejelser

Bisse, Mad og en Hemmelig Verden

Anna og den lille bitte bisse

Anna og den lille bitte bisse

Jeg er brændt inde med 3 ting jeg MÅ ud med. En bisse, noget mad og en hemmelig verden.

Der var den sgu! Nej nej, damen kravler ikke endnu. Men hun sover! For hun har fået en bisse! En lille bitte bisse. Bare én. Lige dér i undermunden. Åh så sødt. Og den er brudt igennem. HalleLUJA! Pludselig faldt brikkerne på plads. Ondt i maven, ustyrligt ked af det, snottet, lidt rød numse og urolige nætter. Man kan spørge sig selv hvorfor jeg ikke havde regnet den ud. I blame it on the ammehjerne. Who cares. Hun sover. Og jeg knuselsker hende og hendes lille bisse højt for dét!

The Food Shredder

The Food Shredder

The food shredder has arrived. Vi er begyndt på mad. Skemad som forskrifterne siger. Baby A er fyldt de 6 måneder og så skal hun have mad (vi følger Helens skema, som jeg anbefaler lige hér). Masser af mad. Flere gange i døgnet. Og det skal være moset! Hun sku jo nødigt kløjs i det. Der er bare et lille bitte aberdabei. En mindre detalje. Som man siger

Den unge dame NÆGTER at spise mos eller grød og da slet ikke af en ske!

SÅ! Jeg havde læst lidt om det der BLW (?). Baby Led Weaning. Det er et meget omdiskuteret princip. Jeg kender det ikke i detaljen, men groft sagt skal baby først ha´ mad, når baby kan sidde selv. Og spise selv. Gud forbyde (ikke at jeg tænker han gider at bruge krudt på det), at baby bliver madet. Med en ske. Efterfølgende har jeg kasseret tanken om at BLW var os. Alt for mange regler.

MEN! By request fra den unge dame, kører vi så alligevel en eller anden form for selvsamme princip. Jaja, jeg ville blive smidt ud af BLW kulten, hvis de vidste at jeg har forsøgt at stikke en ske i munden på den unge dame. Slemme slemme mig.

Jeg har været sindssygt frustreret over at hun ikke ville spise. Hun skal jo gro. For sivans da. Og sove. Helst MÆT!

Min løsning er blevet at Anna får gnavemad. I bidder hun ikke kan kløjs i. Og mad der er så blødt at gummerne. Og den ene bisse. Kan mase det i stykker inden løgnhalsen. Vi har derfor indrettet vores aftensmad til en gummeløs 90-årig. Næsten. Hvis I er interesseret, så grifler jeg gerne et indlæg med gode idéer til den slags mad. Og nårh ja, så er denne her satan, `madkondommet´, blevet min bedste ven. Hun har indtil videre, igennem madkondommet, suget livet ud af diverse frugt, svesker, en croquette, en frikadelle og havregrød. Og nej, jeg aner ikke hvad BLW synes om den. Men VI kan li´ den! p.s. kan købes i www.babysam.dk. Dén på billedet er fra Malaga.

Mad kondommet

Mad kondommet

Til slut en hammervigtig anbefaling. DR1 kører for tiden en programserie der hedder “Børnenes Hemmelige Univers”. Jeg er fan! På kun 28 min. bliver man guidet rundt i 4-5 åriges børnehavehjerner. Ikke nok med at være mega underholdende, så er det hammer lærerigt. Se dem, helt seriøst, før din nabo. Især hvis du er småbørnsforældre, småbørnebørnsforældre, eller bare meget sammen med børn. Find dem hér.

Hav en dejlig onsdag. Herhjemme er alle unger ramt af snottrolden og derfor bundet til matriklen 24/7. You do the math…

Kæmpe klem og VIRKELIG TAK FOR AT I LÆSER MED! I er det HELE værd. Elsker når I liker, kommenterer og bare er på min side. Bliv ved med det. Jeg gør i øvrigt mit bedste for at svare alle der skriver:-).

Mama C

Følg og få updates på Karmamilli.dk
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Smid en kommentar (jeg elsker det)

 • Tak for skøn læsning;)
  Det er også bisser og manglende succes med skemad der fylder her på Amager. Hvis du finder en magisk løsning eller bare lidt ideer til velegnet mad der er oplagt til selv at spise (uden jeg får tics af at han måske ku kløjs i det) så tager jeg imod med kyshånd;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Jamen det er noteret:-). Jeg smider lidt tips op. Snart! KLEM herfra!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags Tip: Babyrytmer og flytteovervejelser