Om at være sammen....

Bedst som jeg tror mit liv peaker! Så får jeg denne besked…

Taknemmelighed og lykke. Helt ned i storetåen.

Er den altoverskyggende følelse jeg har i kroppen idag.

Vi har idag haft det fineste launch event for Designed Learning. Med instagramvenlige cupcakes, pølsehorn og bobler, aktiviteter for børn, herlige mennesker, fantastisk stemning og lykønskninger på et niveau hvor jeg stadig rødmer.
Storehouse CPH lagde de fineste lokaler til og vi fik pyntet op med helium balloner og vores design.

TAK! Af hjertet tak!

Rikke, vores helt igennem dygtige samarbejdspartner og ekspert i familier og små børn, roste os og vores produkter til skyerne i et godt og humoristisk indlæg hun helt særligt holdt idag, om dét at være forældre og gode tips dertil.

Alt spillede og vi følte os fejrede, seje og glade.

Nu sidder jeg ved mit skrivebord i stuen. Foran mig står der gaver med de fineste hilsner. I glasset er der rødvin. Og Anna har lige været ude for at vise mig hvad hun har brugt `puttetiden´ på (hun var os blevet mistænkeligt stille).

Mig:

“Næææh du har dekoreret hele din krop med pindemænd!?”

Anna:

“NAI mor. Jeg har fået tatoverninger!”

Åh så klart. Beklager. Min fejl. Det LIGNEDE bare rigtig meget pindemænd tegnet med kuglepen.

Og bedst som jeg sidder her og smiler ved mig selv i en lykkerus der bobler over, som pastavand på kogepunktet, og filosoferer over at mit liv peaker, og at det umuligt kan blive bedre.

Så tikker denne besked ind fra en god veninde.

“I ER I BO BEDRE!!!!!!”

Say f…. WHAT!? Og den er go´ nok. Vi er i BoBedre med vores baby Designed Learning. Det er denundelynme en blåstempling der vil noget!

BoBedre!!!!! Smag lige på det! Og vi er i det fineste selskab på deres liste af 50 tips til gode julegaver. Det er virkelig ikke særlig mange. Og vi er én af dem!

Og således fandt jeg ud af, at mit liv sagtens kunne peake endnu vildere!!!

Nu vil jeg bunde min rødvin og smutte ind og putte med min helt egen pindemandstatoverede 3-årige. Mit varmesøgende missil. Og kærlighedsklump.

TAK! Af hjertet TAK! Til jer alle.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

 • Tina

  Ej så godt, tillykke, I fortjener det:-)
  Rigtig god juletid ønskes I.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dia

  I kan roligt være så mega stolte over din og Loui’s fælles baby. Det er så fint alt sammen og tak, fordi vi måtte komme og være med til at fejre jer. I er nogle af de sejeste, jeg kender, og jeres engagement er beundringsværdigt. Bliv ved, bliv ved, bliv ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   ÅRH TAK! Det er denne slags beskeder der hjælper at læse de dage hvor man synes det er lidt tough. SÅ TAK!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være sammen....