Hvorfor K A R M A M I L L I?

Barnets Bog-Rabatkode, Berliner swiptur (nu med bolig), og Babyfusser

berlin og kode

Jeg er nede med de bogstavrim for tiden. Måske man skulle blive så latterlig bogstavelig, at man skulle gøre det til en udfordring at komme hele alfabetet igennem med overskrifter der har fælles forbogstav? En anden gang måske. Idag blev det `B´ og det var ikke engang med vilje.

Jeg starter lige med lækkerierne til jer. For en rum tid siden skrev jeg lidt om den Barnets Bog fra Specialday, som jeg er ifærd med at lave til Anna. Samtidig skrev jeg også at jeg ville prøve at få fingrene i noget rabatkodeværk til jer. Det var Emilie fra Specialday helt med på. Vi er nu klar med den. Den dutter til alt på deres webshop, inkl. den smækre `Min Barndom´ jeg har skrevet om hér. Den giver jer 20% på alt (undtagen gavekort) og gælder helt til og med d. 29.3.16. Det eneste I skal gøre, er at tjekke deres shop ud hér, finde noget I kan lide, og bruge rabatkoden: KARMAMILLIPÅSKE2016.

GO GO GO!!!!

Jeg har allerede smidt min ordre på en bog til August. Man må jo ikke forskelsbehandle. Eller noget. Ej, jeg syns VIRKELIG de er fine deres bøger! De har os sådan nogle fortæl-bedsteforældre bøger. En god konfirmationsgave, måske?

sd

Og så var der Berliner cliffhangeren. VI HAR FUNDET EN BOLIG! Tak til Airbnb og Judith. Vi var så svineheldige at til trods for at alt er booket i påsken i Berlin, fik vi en lækker, og billig bolig tæt på Centrum. Ganske enkelt fordi en anden familie havde måttet aflyse. Så jeg takker Judith for at omrokere i sidste øjeblik og sørge for at vi kunne få tag over hovedet. Og så håber jeg meget at den anden familie får en ny chance for at komme afsted.

Nårh ja, og så havde jeg jo bestilt et par Bisgaard til Anna, der nu vandrer gladeligt omkring. Skal vi sige 70/30. 70% af tiden går hun, 30% kravler hun. Så det var vist mere end på tide at skaffe et par prewalkers til udendørs brug, når vi nu skal gøre Berlin usikker. De nåede frem. PHEW! Men så var jeg i Arvingen for at proviantere nye hjul til Bugabooen, og så tog historien en drejning. For jeg fandt ud af at de ikke nok med at have børnesko, også har de sejeste remedier til at måle både fusser og sko korrekt og så er de iøvrigt VILDT søde. Det resulterede i at Ansen og jeg kom hjem med et par knaldhamrende smarte Arauto RAP sko i sorte. De andre har jeg, til info, sendt retur. RAP er vist kommet for at blive, Annas lille tykke fus, smøg sig i dem, som jeg forestiller mig at Askepot smøg sig i glasskoen. Ja faktisk tror jeg de er bygget til hende.

rap

Nu vil jeg putte sove. Kan I have en fremragende dag, og husk nu at tage et kig på Specialdays fine fine webshop. GOD PÅSKE!!!

Klem Mama C

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor K A R M A M I L L I?