Er du stolt af nogen?

Babyvenlig julekonfekt?

ec8Julekonfekten der ikke var julekonfekt. Og så alligevel…

“Vil du lave et sponsoreret indlæg om julekonfekt?”

Lød mailen fra Bloggers Delight.

“ØØØHM. JA TAK!”

Lød mit svar. Prompte!

Den slags kampagner, behøver zero betænkningstid hos mig. ZEERRROOO. Det er konfekt! Whats not to like!? Chokolade og så´n. (tænkte mit indre cookiemonster)

Så da posten bankede på døren med min pakke var jeg ellevild! MÅÅÅMS!

“WTF!?!?!”

Fløj igennem mit hoved da jeg flåede den grå gaffa af, og kassens indhold blotlagdes.

“De har sguda sendt den forkerte kasse?!”

Sagde Bastian.

Men den var god nok. Og i bakspejlet ku min støvede ammehjerne da for silvan ha´regnet ud at virksomheden Earth Control – System FRUGT. Jo nok handlede med… FRUGT! Nå skideværd med det. Jeg pakkede indholdet ud. Og jeg må gi´ dem. Jeg tager ALT i mig igen! ALT!

Det er lækre varer. Hvis man da er typen der bruger figner, dadler, mandler, kanel og gløggmix i sin jul. (smileblinkende emoji). ec21

Og det er jeg!

Jeg må os gi´ dem. Jeg er normalt hende dér der, d. 24. dec. haster en omgang konfekt igennem kreamaskinen. Men med søvnmangel og overabejdende mand, forudser jeg allerede nu. At ikke engang dét kommer til at ske i år. Tiltrods for at vi skal være hosts. Så på den vis er denne (iøvrigt) møglækre kasse af lækkerier ret så velkommen på matriklen. Jeg tager altså ALT hvad jeg har tænkt. I mig igen.

Og ja jeg elsker FIGNER! I am one of those.ec20

Hvad bedre er, som jeg sjovt nok heller ikke vidste, indeholdt kassen en overraskelse. Udover at alt indeholdet var en overraskelse i sig selv. Så var der én der var lige tanden mere end det andet. Troede jeg…

En lille fin pakke, der for mig er indbegrebet af jul. En pakke der med ét kastede mig 28 år tilbage i tiden. En pakke hvis indhold, smag og duft minder mig om min mormor. Min mormor der blev 91 og desværre takkede af sidste år. Min mormor som vores søde Anna er opkaldt efter. Min seje mormor der hvert år. HVERT år. Hele mit liv. Har lavet 2 ting til jul.

Vaniliekranse sirligt formet som bogstaver. Ét til hvert familiemedlem. Børn, svigerbørn, børnebørn, svigerbørnebørn og oldebørn. Og hun sikrede sig, at ikke ét medlem kom forbi julen uden sit bogstav.ec15

Og KVÆDEBRØD! Min mormor lavede nogle KILLER kvædebrød. Enten er man kvædebrødstypen. Eller også er man ikke. Der er ingen mellemvej.

Jeg elsker dem! Og har altid troet. Som jeg har troet at bearnaisse kun kunne fåes i pulverform, indtil jeg mødte Bastian. At kvædebrød kun kunne laves af min mormor. Til nød min mor. Men jeg har da ALDRIG i min vildeste, forestillet mig at man kunne købe dem. Det ku man så heller ikke. For det var ikke kvædebrød….

Det var Dadelkonfekt med mandler, lakrids og appelsin.

Der til forveksling lignede mormors kvædeguf. Og hold nu MAGLE de er lækre! Selv Ansen er solgt! På forhånd undskyld. Her kommer lidt billedspam af yngstearvingen med selvsamme konfekt.ec13 ec10ec6 ec11 ec7 ec5

“Lever de op til mormors?”
Intet lever op til mormors. Men som erstatning, for en uddød race. Som kun kan laves af mormor. Og det er unægteligt lidt svært nu. Kan jeg love jer for. At jeg nu hvert år vil servere dadelkonfekt og figenkonfekt for mine unger! Mindre sukker, lækre råvarer og så smager de faktisk brandgodt. Og jeg synes oprigtigt det er fedt at det er julekonfekt man KAN servere for ungerne. Uden risiko for at de hænger i gardinerne. Eller slikmafien kommer efter én.

ec25

Til oplysning kan jeg informere om at alle Earth Controls produkter er lavet af naturlige råvarer. Jeg har selv planer om at bruge fignerne i en hvidkålssalat (mors opskrift). De salt ristede mandler som de er. Gløggmixen (både den hvide og røde) i…. gløggen. Og af dadlerne tænker jeg at jeg vil kaste mig ud et lækkert sundt alternativ til al den tunge slik. Måske med noget mørk chokolade? Jeg lover at smide billeder og opskrifter op. Når vi kommer dertil. Og dadelkonfekten? Dén har jeg og Anna Bandana allerede onduleret. Så dér skal jeg have købt mere til d. 24. dec. For som min mor sagde:

“Hold nu op! Det smager faktisk ret lækkert!”
ec18

Indtil da, kan I følge Earth Control på Facebook.

ec22

Håber I ku´ li´ det. Dét ku jeg!

Hav en fabelagtig tirsdag.

MAMA C der nu ved at julekonfekt OGSÅ kan være sundt, lækkert og babyvenligt. Tak til Earth Control for åbenbaringen! -Og undskyld misforståelsen! Jeg er glad for at kunne viderebringe et godt budskab! -Og måske I kunne udvide sortimentet med Kvædebrø´?? Jeg vil iallefald ALTID takke ja i fremtiden, til jeres godter!!!

p.s. Tak til mama fut for at agere fotograf assistent. OG for den fine fine anretning på sølvtøjet, og det musselmalede som altsammen er arvegods fra mormor Anna. Med skår og det hele. Hér et behind the scenes shootec2

– The End –

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du stolt af nogen?