I morgen er det juleaften!

Åh den mig tid!

Phototastic-02-06-2015_9bba5de9-ba27-4aa2-8579-50ac6714b79c

FØR – UNDER -EFTER

Tak Katrine! Af hjertet TAK! Og Lagkagehuset. Tak til Lagkagehuset. For at lave verdens bedste træstammer. Knap så meget tak for at have fået mig ud i et mindre misbrug. Vidste I at man kan samle kvitteringer på Lagkagehuset og når man har for 1000 (ETTUSINDE) kroner kvitteringer. Så har man sgu nok til en gratis kringle. Jeg har for snart 2. TUSINDE. I må endelig ikke sige det til Bastian. Det slemme er at jeg tror 50% er på træstammer. Og Latte på Sødmælk.

Men TAK til farmor, Katrine og Lagkagehuset for at gøre min dag i dag, HELT speciel. Jeg har haft 4 timer og 47 min. MIG TID!!! Kun mig! Og ja, så Katrine. Hos SuKa Haircare. Ligegyldigt hvad Katrine spurgte om, sagde jeg JA. Bare for at blive der LIDT længere. Og med mig havde jeg (but off course) medbragt ét styks træstamme. Åh gud. Jeg er et nyt menneske. Med et træstamme misbrug. Bevares.

Nu er jeg vel hjemme igen. Baby A ligger og knirker og farmor er sendt til vuddeduen for at hente Charmetrolden. Ved siden af mig har jeg verdens bedste shampoo. Til mor. Verdens bedste hårbørste. Til Anna. Ikke nok med at den ikke gør ondt i børne uglet hår. Så skulle den være et HIT imod arp. Og en lækker håndcreme som jeg fik af Katrine. Hold kæft jeg er i hopla. LUKSUS.DK. Dét er mig! Lige nu.

WP_20150602_15_36_18_Pro

Shampoo og Balsam `MOMO´ – Davines Anti Aging Håndcreme – Mason Pearson Hårbørste

Apropos, sov baby A igen i nat fra 23.00 til 06.43. Næsten 8 timer! Og dermed os mig. Hvis ikke du allerede har læst mit seneste indlæg om vores søvnprojekt. Så læs det endelig hér. Og den unge dame er altså kun knap 11 uger. Eller er det 12? Yes, yes, the joy of having a second baby. Man husker ikke NÆR så mange detaljer som med #1. For ikke at sige ingen. Undskyld baby A, jeg elsker dig lige højt.

I aften er ungerne igen alene med deres mor. MIG. Og jeg er altså ved at være RET skrap til det. Hvis jeg selv skal. Og det er min blog. Så det skal jeg:-). Sige det. Hver tirsdag træner ungernes far, Bastian, cykling. Og hver lørdag. Og hver søndag. Ja faktisk ser jeg ham nærmest ikke uden en saddel klæbet til røven. Men god er den da. Røven altså. Manden har jo sat sig for at cykle Danmark rundt i Roskilde ugen. Den med festival. Ca. 1100 km. BUM! I en saddel. Av for pokker. Tænker jeg. Som om, dét ikke er nok. Så går projektet denondelynme os til et godt formål. Hjælperytterne hedder det og støtter gigtforeningen. Jeg kan GODT li´ min karma mand. Og så er jeg SINDSYGT stolt af ham!

Speaking of, hvis man har lyst til at få del i den gode karma. Så kan man blive mini sponsor. Det vil sige at man kan donere 5 kr per km manden kører, under træning og i selve løbsugen. På den måde støtter man både Gigtforeningen, Bastian og mig til at få en mand med tight ass.

Interesseret? Så klik hér. Man kan også nøjes med én øre. Everything Counts!

Ét af Bastians træningsløb

Ét af min seje kærestes træningsløb

Kæmpe karma og HOPLA kram C

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I morgen er det juleaften!