11 Gode råd til at flytte med børn

6 Juleønsker til mig!

juleoensker

Jeg er julebarn. På alle mulige måder. Jeg er julens største fan. Jeg elsker den. Og begynder at jule før Netto har de første pebernødder på hylderne. Og så er jeg født i juledagene. På toppen af Rigshospitalet (I kan i øvrigt læse min mors fødselsberetning hér).

Hele året noterer jeg ned (random steder) hvad jeg ønsker mig. Hvert år glemmer jeg hvor jeg har skrevet det henne. TYPISK! Dog har jeg fundet 6 af mine ønsker i mine noter på tlf. Og dem får I hér. Måske nogen har brug for inspiration?

6 af mine jule- og fødselsdagsønsker

 1. Jeg er blevet kæmpe fan af Alternas Caviar produkter. Jeg har sågar skrevet om dem før (læs det hér). Jeg får det blødeste hår. Især hårkuren man har i natten over er helt fantastisk. Og så er det fri for alt muligt! Det kan jeg godt lide. Så dén ønsker jeg mig! Koster 249,-
 2. Hårkurens fætter er en leave in spray, der er mindst ligeså pragtfuld. Så den står OS på ønskesedlen. Koster 229,-
 3. De her fingerringe fra Pureleaf er så SINDSSYGT smukke. Og de er lavet på ægte blade. Jeg ELSKER DET! Og jeg ønsker mig brændende den der hedder Anel Magnólia. Den er os lidt pebret, men den er satme flot! Og jeg ville gå med den HVER DAG! Koster 990,-
 4. Jeg har været igennem 2 Helbak smørbokse. Begge er smadret. Så blev jeg nærrig og købte en anden lignende (bare meget mere kluntet) model i Føtex. Og den gider IKKE gå i stykker. TSK! Men jeg savner min fine Helbak skål. Og prøver nu for 3. gang. Koster 429,-
 5. ALT fra Stine A er smukt! Hun er en fantastisk designer, og jeg kunne købe mig fattig på hendes website. Istedet ønsker jeg mig fattig. Helt seriøst, jeg kunne lave et helt indlæg blot med smykker fra hende jeg godt ku´! Lige til denne collage har jeg valgt disse smukke øreringe! Perfekt til… ALT! Koster 800,- (pr. stk.)
 6. Sidste ønske i denne omgang, er de fantastiske Hush Puppies. Verdens bedste (og hyggeligste) hjemmesko. Jeg har et par. Men de trænger (meget) til at blive skiftet ud. Nu må det være. Koster 400,- bobs!

Hav en skøn søndag aften!

KLEM C!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

1 kommentar

 • Majken

  Enig med Stine A 😀 Men ellers ønsker jeg mig det ur du er så glad for og en lækker taske med plads til arbejdscomputeren. Og dét er nogle store ønsker, men inden det bliver jul har jeg også fødselsdag, så der er potentiale 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 Gode råd til at flytte med børn