Invitation til gyser aften i teateret!

3 Must haves til køkkenet! -direkte til ønskelisten

I længere tid har tanken jævnligt strejfet mig. At dele mine yndlingsremedier fra køkkenet. Nu har jeg endelig fået det gjort. Så here goes. Og spæd endelig til i kommentarfeltet med hvad DIN(-E) yndlingsting i køkkenet er, såfremt I har nogle dimser eller gadget I ikke kan leve uden.

 1. Rivejern fra Microplane

  De er ABSOLUT de bedste rivejern jeg til dato har haft. Uden sammenligning. De er pæne, effektive, skarpe, fylder intet i skuffen og holder utroligt længe. I butikkerne kan man oftest kun købe dem med gummihåndtag, det synes jeg ikke er pænt, så alle vores er med stålhåndtag og altså enten købt på nettet eller i HW Larsen. Bemærk, at der findes mange forskellige rivestørrelser. Jeg tror vi har samtlige varianter i skuffen nu. Og prisen ligger imellem 179 og 250 dkr.

 2. Rustfri skåle til bagning og andet

  Vi har et sæt røreskåle i rustfrit stål fra et mærke der hedder Oak n´ Steel, som jeg er voldsomt glad for. Og det kommer fra én (altså mig) der er født med en Margrethe skål i favnen, og som har sværget til de farvede plastikskåle i mere end 35 år. Men så kom Bastian ind i billedet. Og for godt 1 år siden sneg han de nye skåle ind i husholdningen. Og jeg elsker dem! I så høj grad at Margrethe er røget ud på røv og albuer. De kommer i sæt, OG der følger, default, låg med. På indersiden er der måleenheder, og i bunden på ydersiden er der silikone der sørger for at skålen står fast når man pisker. Udover at være super nemme at stable og opbevare, så er de skide pæne og de koster ikke spidsen af en jetjæger. Faktisk kun 349,- for TRE skåle inkl. låg. Det er da et kup!
  Desværre, har jeg ikke kunnet finde netop det mærke vi har. Men fortvivl ej, jeg har fundet et sæt der er næsten magen til. Find det hér.

 3. Dejskraber fra Mette Blomsterberg

  Fordi den er pæn, den holder formen i opvaskemaskinen. Materialet fnulrer ikke, selv efter 100 vaske. Den er bøjelig og ekstrem nem at bruge. Den bedste dejskraber jeg nogensinde har haft. Og så koster den 59,95 dkr. Det er sgu da et kup!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Invitation til gyser aften i teateret!