OPTUR!

25% på Moodings -mine bolig ønsker!

moodings

Indeholder affiliate links:-). 1. Wood Loungechair -sennepsgul 4199,- (med rabat 3150,-), 2. HAY pude 549,- (med rabat 412,-), 3. Vertiplants 299.- (med rabat 225.-), 4. HAY mirror 1099,- (med rabat 825,-), 5. Anne Linde Showcase 4599,- (med rabat 3450,-).

Hvis ikke jeg lige havde brugt flere millioner på et hus, så var jeg gået shopamok i aften på moodings.

Min setting er perfekt. Jeg har PMS (det kræver shopping). I en skål ved siden af mig står fredagsslik. I mit glas har jeg min absolutte yndlingsrosé. Ved min side har jeg min yndlingskæreste. I min sofa har jeg begge mine børn (nyvaskede). Der (forhåbentligt) sover om en 1 times tid.

Og så ville det være perfekt at fylde kurven på moodings! I mine drømme. Lige idag må jeg nøjes med eyeshopping. Desværre. Men derfor syntes jeg ikke I skulle snydes for informationen om den gode rabat. De har 25% på ALT (undtagen Gubi og Oliver Furniture) til og med søndag. Og jeg vil da os gerne inspirere med hvad jeg har i kikkerten. Især reolen og stolen er jeg ret pjattet med (de er så os´ rigeligt dyre). Reolen, findes iøvrigt også i en sengebordsvariant, jeg ønsker mig for vildt! Og så deres tæpper derinde!? ÅH jeg dør! Min stue mangler en seriØS makeover. Den SEJLER! Og vi mangler alt. Jeg gad SÅ gerne gå amok i aften. Please gør det for mig!

Hav en skøn fredag med futterne oppe eller i et par stilletter et sted i byen.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPTUR!